Duyguaydin81 İllaki burdada Düzceli olan birileri vardır diye tahmin ediyorum ☺️ Özel çağsu hastanesinde doğum yapmak istiyorum yakın zamanda doğum yapan yapıcak olan varmı hangi doktora gidiyorsunuz ve fiyatı nedir biliyormusunuz
edkaslan Duyguaydin81 cağsuda değil ama düzce üni. Hastanesinde Alper Başbuğda doğum yaptım. Gayet güzel gecti ve memnun kaldım. Bildiğim kadarıyla çağsuda şafak bey vardı iyi olan ama gitmiş. Diğerleri hakkında iyiler mi bilmiyorum.
Vrlkdr Orda hiç bir doktoru önermiyorlar. Ama benim düzcede tanıdığım 3 hamişte bolu çağsu arzu hanıma gidiyor. Hem çok iyi bir doktor hem de düzceden çok çok çok daha uygun. Zaten uzakta değil yarım saatte gidiyorsun düzceden
Duyguaydin81 Vrlkdr öyle ama canım burdan boluya git gel aynı masrafa geliyor malesef yoksa bende arzu hanıma gitmek istiyorum ama araba olmayınca zor oluyor
Vrlkdr Duyguaydin81 haklısın canım araba yoksa gidilmez. Ben düzceye gelince şafak beye gitmiştim o iyiydi ama o da gitmiş. Başka da doktor bilmiyorum malesef. İnşallah iyi bir doktor bulursun