Nevinnn elifnurdeniz oy masallah uzun boylu ve toplu bi bebek olucak belliki benimde 28.haftada 1300 kilosuydu boyunu sormayı unutmuştum 🥰 şuan bende 29+1 im cinsiyet ne sizin:)
elifnurdeniz Ceydaibrahim bidahaki kontrolde sor canım boyunu bazen unutabiliyor doktorlar, maşallah senin bebişde güzel kilo almış :)
gezentianne Ceydaibrahim Ultrasonda FL yazan yer uyluk kemiği ölçüsü,onu 7 ile çarparsanız boyu oluyor ☺️👍👍👍
Suzii94 Ceydaibrahim eğer girdiyse sonuçlarında görünür İnternet üzerinden bakabilirsin ben genelde unutuyorum Allahtan çıkınca hemen girip bakıyorum sonuçlarıma 😊
elifnurdeniz Efuchama 28. haftadan sonra çok hızlı kilo alacak zaten canım merak etme :) ama özellikle birseyler yemek istersen yeşil mercimek, avokado, tarhana, bol bol da meyve yiyebilirsin ben bunları çok tüketiyorum
gezentianne Nevinnn Ultrasonda FL yazan yer uyluk kemiği ölçüsü,onu 7 ile çarparsanız boyu oluyor ☺️👍👍👍
Efuchama elifnurdeniz 😍👏👏 çok teşekkür ederim sevdiğim şeylermiş çok şükür protein ağırlıklı besleniyorum bu sıralar bol mercimek ve tarhana içeyim
elifnurdeniz Elalcev06 benim 25. haftada 940 gramdı seninde gayet iyi canım kilosu her bebeğin değişiyormuş doktorun iyi diyosa gerisi önemli değil
Mlsldy 28+1 de benim de 1400 gr 40 cm di kız bebek bekliyorum🌸 şimdi 29+6 yız bir sonraki kontrolü merakla bekliyorum🙈
MelikeAkin elifnurdeniz ay bu sefer de gunleri geciremeyiz ama simdi 3 4 haftada bir gidince en azndan buyumus oluyorlar 😂😂😂