Nesdef diligecmisinsan canım ben gidiyorum Muzaffer beye harika biri gerçekten ilgili açıklamaları 10 defa bıkmadan usanmadan aynı sabırla yapıyor çok donanımlı tatlı biri. Doğum ücretini biz geçen sene sabitledik belki artış olmuştur ama 2250 sezeryan diye konuştuk muayenede 130 TL
diligecmisinsan Nesdef peki sizde numarası var mi yani aklınıza takilani hemen arayıp sorabiliyomusunuz
Nesdef Caglagul96 kesinlikle şüphesiz Muzaffer Temur. İlk doğumumu esentepede yaptım Allah cezamı verdi birdaha tövbe dedim. Sonra bir şekilde yolumuz Muzaffer beyle kesişti o olmasaydı bebeğimi aldırmış olacaktım başka bi doktor hatası yüzünden. O yüzden iyiki var
Zuzum_20 Sinemneset ben memnunum çokda seviyorum doktorumu seyma hanım için çok konusmuyo diyenler de var ama evet çok vıcık vıcık konusmuyor olması gerektigi gibi somurtuk değil bebegimi gördügünde gülümsüyor dogumda da bana ondan baskası ile yapamam bi kere acilden reşat beye gitmiştim ben memnun kalmadım konusa konusa anlatıyordu ama ultrasyonda benim sorunumu seyma hanım gördügü gibi çözğmledi o teşhisi koyulmus hastalıgımı çözemedi alakasız seylere baktı
Kavrlms16 Nesdef canim bende muzaffer beye gidiyorm doğum ücretini onunlami konuşuyoruz yoksa başka birimlemi
Zuzum_20 Sinemneset evet bilgili bi doktor bende çarşamba gidicem 37+6 yım şuan dogum ücretini vs de ödedik onda yapacagım dogumu da inşllah 💗
Zuzum_20 Sinemneset 28. Haftaya kadar kampanya varmıs peşin ödersen 1,5 milyar normal dogum 1,750 sezeryan +400 tl epidural bizim suan normal seyirde gittigi için gebeliğim 1,5 milyar ödedik sezeryana dönerse kalanını verecegiz o şekilde dediler
Sinemneset Zuzum_20 anladım çok teşekkür ederim peki ben 7 haftalık şu an ne zaman ödersem bu fiyata Ödemiş olurum
Zuzum_20 Sinemneset dogum danışmanı var onun ile görüşe bilirsin canım ama son hafta 28. Hafta daha baya zamanın var yani 🤗
Sinemneset Zuzum_20 çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağına allah analı babalı sağlıklı büyütsün ❤️