Yesimmm93 Merveztrk aç tok fark ettiğini sanmıyorum canım ben tok gitmiştim hatta doktor bana git çıkolata ye birazdan yine bakalım demişti kımıldamıyordu çok 😁
Merveztrk [bilinmeyen] devlet hastanesınde yaptıracığım bakalım ne diyeceler dua edın hayırlı haber alAyım 😌
ElcnErdgnn Benimde 2hafta sonra ikili test yapilicak doktorudoktorum tok ve idrar sıkışık gel dedi. İdrar neden sıkışık gel dedi onu anlamadim
1987gokce ElcnErdgnn idrar kesen dolu olunca bebeği hareketlendiriyomus yukarı ittigi için. Bende cinsiyet ogrenmeye giderken idrarimi tutarak gitmiştim kıpır kıpırdı oglusum 😊
ElcnErdgnn 1987gokce doktorumuza gittigimizde 12haftalik olmuş olucaz cinsiyet tahmini yapar mı acaba ay çok heyecanliyim🤗👶
Merveozcelikcckl ElcnErdgnn erkekse çabuk biliyor doktor ama doktoruna ve bebişinin göstermesine bağlı canım
1987gokce ElcnErdgnn sanki erken ama görebilirsiniz daha yüksek olasılık için 16 haftadan itibaren diyorlar. Ben 16..haftada öğrendim sonra 3 doktor daha doğruladı şimdi detaylıyı bekliyorum 😊