AydanM Bugunn 37hafta olan gebelerrr nasil durumlaar? Biz 10ocakda gun almaga gidcez cok heyecanliyimmm , peki siz gun aldiniz mi ? Heyecan var mi? Bu arada sezeryan olcam Allahin izniyle🙏 Durumlar nasil sizde kilo falan? Ben 1hafta once Olculdum 10kilo almishtim,siz?
Annemmm2 AydanM tam 37+0 ım 2. Dogumum o yüzden ilk sezeryandı buda sezeryan olucak 38+2 de alıcak yani 13 ocak ta 😩 20 kilo aldım sizin bebişin kilosu kaç gram bu haftada acaba ilk dogumunuz mu
Zuzum_20 AydanM 37+4 günlüğüz ilk hamileligim herşey normal gidiyordu iki gün önce makat pozisyonuna geri dönmüş inşallah geri döner yoksa sezeryan olucam 🤷🏿♀️ Kilosu 3036 gr boyu 48 cm kızımın 😍😍
AydanM Annemmm2 Annemmm2 Evet canim bende ilk dogum o yuzden cok heyecanliyim, bende de insallah 15i falan olur artik cok sabrsizlaniyorumm, bebegim en son 33haftaliginda gitmisdim 2080qramdi, simdi bilmiyorum🤷♀️
AydanM Evet canim bende ilk dogum o yuzden cok heyecanliyim, bende de insallah 15i falan olur artik cok sabrsizlaniyorumm, bebegim en son 33haftaliginda gitmisdim 2080qramdi, simdi bilmiyorum🤷♀️
Cileginannesi Benım de 20 ocak gıbı ınsallah. Koyusarı akıntım cok. Bı de catı agrım. Sizde de var mı
Uslukubra Bende 37+0 bugün perşembe doktoruma kontrole gittiğimde kilo 3200 demişti bu gidişle ne olur bilmiyorum
Selinsu AydanM 37yim hic biseyim yok daha dogum kanalina girmemiş normal dogum olcak insallah cani ne zaman isterse o zaman gelcek beklemedeyizz
ipekveannesi AydanM 1 saat sonra 38 haftalık olucam şu anlık 37+6 bebeğim 3 kilo dün kontrolüm vardı ve ben toplamda 5,5 kilo aldım
nghn87 Pazartesi 37olucaz o gün doğum şeklinide konuscaz normalden korktuğum için sezeryan isticem doktorum normal doğum yanlısı olduğu için beni normale ikna etmeye çalışacak muhtemelen aynı zamanda o gün çatı muayeneside yaparız dedi hayırlısı bakalım neler olacak. 36da 3056gr dı 3gündür çatı ağrım var