Dilaranne 5 günlük bebeğim anne sütü emiyo normal mama da veriyorum sarı diş diş yapıyor kakayi normal mi 😭😭
birtutammutluluk Dilaranne diş diş nasıl oluyor bilmiyorum ama benim oğlum ilk zamanlar iplik iplik yapmıştı. Sonra düZeldi. Sizinkide öyleyse eğer endişelenmeyin
Bskrt Dilaranne mamayı koyu yapıyor olabilirsin tam 30ccye 1 silme kaşık eklemen lazım, yaparken zorlanmıyor ağlamıyorsa bişey olmaz. Mama içenlerin dışkısı daha katı olur anne sütüne göre
Dilaranne Ben sarılık olur diye korkuyorum sağlıklı bebek kakası mi o yani olabilir dimi ? Mamayı özenle yapıyorum aslında ama zorlanma falan da yok sık yapıyor beş günlük bugün tam bugün 3. Kez değiştim altını
Deletedmom124 Dilaranne sizin yediğiniz şeylerden kaynaklı da olabilir emziriyorsunuz mama dan da olur normal bunlar
birtutammutluluk Dilaranne 😘😉zaten Bebek kakası sarı gibi oluyor. İlk başta koyu oluyor sadece. Bende anne sütü ve geceleri hipp mama verdim. Cıvıklığın arasında tane tane oluyor arada. O iplik iplik dediğimde tane taneydi. Hiç cıvıklık yoksa kabız olduğu içinmiş
Dilaranne birtutammutluluk haha 😂 olsun lohusalıkta cok ihtiyaç duyuluyor ilgiye sevgiye 😂❤️ ince düşüncenden ötürü atmissindir 😂😂🥰