Sevim04 Minnakim_21 Suan aynı durumdayım felaket şekilde bas agrım var ve ne yaptıysam geçmiyor çekmek zorundayız sanırım 😏
Esmalpaslan66 Minnakim_21 Minnakim_21 kanımız arttığı için kan basıncı fazla geliyor ve baş agrısı yapıyor ne yazık ki
pamuksekerinannesi Geçmiş olsun canım.. Benim de başım bazen öyle bir ağrıyor ki gözlerime vuruyor saatin sesi bile beynime tokmakla vuruyorlar gibi geliyor.. Ben bir kere parol içip uyumuştum uyandığımda geçmişti. Ama işte ne olursa olsun ilaç diye sürekli içmiyorum çekiyorum o ağrıyı bende😔 Minnakim_21
Minnakim_21 Sevim04 sizde mi 3 aylıksın sabahtan beri çekiyorum geçer geçer dedim ama yok geçmiyor 😞 bi duş alsam iyi gelir mi acabab
Sevim04 Minnakim_21 Esmalpaslan66 15+3 haftalık neredeyse 12 haftadan beridir ara ara cekiyorum bas agrısını bugün biraz daha şiddetli ama ilaç falan da kullanmak istemedim hala cekiyorum
Minnakim_21 Sevim04 bende aynı şekil doktorum başın ağrıların olursa parol içebilirsin dedi ama içmiyorum çekiyorum 😒 cinsiyeti belli oldumu miniğin ☺
Eylul Kızlar çok fazla baş ağrısı çekmştm ne yapsanız geçmez ama sadece parol içeblrsnz günde 4 tane bile içeblrsnz iyi geliyor ben öyle yapmıştm başka çare yok parol bitkiselde ve hamileler kullanablr
Sevim04 Minnakim_21 Gostermedi nazlı çıktı biraz ☺ Cuma kontrolüm var bakalm inşallah bu sefer gösterir sizin belli mi
Minnakim_21 Sevim04 3 ay 10 günlüğüm ben dün gittik kontorole gösterdi ama daha olgunlaşmamış cinsiyeti ☺☺ İnternete biraz okudum erkek çocukta baş ağrıları olurmuş genelikle yalan doğru ☺☺☺
Esmalpaslan66 Bnde 13+5 im ve parol içmek istemıyorum katlanıyorum napım korkuyom ilaç içmekten bebeğime bişey olur diye
Selindereli Kızlar bende dün çok fena baş ağrısı çektim migreni olan bir arkadaş tavsiye etti bana el baş parmağınızla işaret parmağınızın arasını acıyana kadar sıkın tutun öyle hangi taraf ağrıyosa o elinizi sıkın gerçekten geçiyor
ipek12 Selindereli merhaba canım aynı şikayet bendede 20li haftalardan beri var şuan 37yim hiç geçmedi ve ben el bilek ateli kullanıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim onsuz uyuyamıyorum
Aysun Bende de migren var malesef.Tek çözüm karanlık bi odada hiç ses olmadan uyumaya çalışmak..Bazen dayanılmaz olunca acile gidiyorum parol takıyorlar hemen bebişlerimiz için ağrılara da tahammül etmek zorundayız 🤗