Dilaemrh Mercimekvemom Evet Cemil bey sağolsun bu zamana kadar her sorumu telden yanıtladı hep ulaşabildim. Birşey sorduğumda nazikçe ve arada esprili cevapladı😊 80 tl ile başladım 6 haftamda muayene ücreti sonra 105 oldu şimdi 125 tl ödedim ptesi. Açıkçası ben kızıyorum. Doğum ücreti de 4000 olduysa çok fazla olmuş doktordan çok memnunum ama bilemiyorum bu kadar artış da fazla.
Mercimekvemom Dilaemrh Bu fiyat artışı aşırı can sıkıcı ama napıyım ya hastaneyi biliyorum, doktor iyi, e bu durum da özel bir durum olduğu için her şeyin en iyisi olsun istiyorum. O yüZden devam edeceğim. 🤷🏼♀️
Seymen1905 cerrah61 inanki ben 2 tane kan testi için 287 lira para verdim muayene hariç li testi başka hastanede yaptım doktorun yardımcısı soyledi bende o yüzden doktoru değiştirmek zorunda kaldım ama şimdi siz oyle diyince şaşırdım ben neden bu kadar fazla ödedim
cerrah61 Seymen1905 Ne tür testti acaba sizinki ben de inan sizin dediğinize şaşırdım daha geçen hafta kan verdim 2li test için 43.5₺ ödedim hatta ucuz geldi ben uçuk bir fiyat bekliyordum çok uygun dediler , sizin ne testleriydi bu yaptırdığınız acaba
Seymen1905 cerrah61 ilk gittiğim zamanlardı tiroid testi bide demir eksikliği buydu yani bende şaşırmıştım çok aşadan muhasebeden almışlardı
Gamzeugur23 cerrah61 bende su hastanesine gıdıyorum 4lu tarama 150 TL. Ben 32.haftada kan verdim Umran hanım test istedi kan testi ıcın 100 TL verdım banada biraz fazla geldi. Ayrıca muayenesi senin dedıgın kadar 15 20 dk hic surmedı ben suan 36 haftalık hamileyim en fazla 10 15 dk belki
Busimss Safiye12 hastanedeki doktorları tanımıyorum. Özel muayenesine gidiyorum ben Tahir beyin hastanenin ortağı kendisi zaten ama çınarlıdaki bütün doktorlar iyi diye biliyorum. Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza ☺️
cerrah61 Seymen1905 kayıt yaptırdığımız yerin oraya en sağa gidip ödüyoruz zaten evet ben de oraya ödüyorum parayı vallahi çok şaşırdım sigorta var mı sizde ? Ya da o testler mi çok pahalı acaba
Yelz_91 Mercimekvemom benim dr da yazın zam ypmışlardı bize bilgi gelmedi dedi. Fto ve süssüz 2,750 miş
Mercimekvemom Yelz_91 Fotoğraf ve süs olmayıversin ya ☺️ Hiiç öyle şeylere özenmedim yani ☺️ Şimdiki telefonlar da fotoğraf makinalarını aratmayan cinsten zaten. Çok gerekli olursa telefonla çekiliveririz olmaz mı 😅
Dilaemrh Mercimekvemom valla hastane bana da yakın ee 35+4 haftalık olduk doktorumuzla başından beri irtibattayız bu durumda mecburuz galiba. Ama o parayı bebeğimin ihtiyaçlarına harcarım demiyor değilim.
Pelinuygul Bende şirinyerde dr tahir öZgüdere gidiyorum özel muanesi var dogumu çınarlıda yaptırıyo gayet memnunum kendisinden.
bdryyldz35 Gizmm_d35 Gizmm_d35 Can Hastanesi Dr İrfan Özer. Harika bir doktor çok memnunum çok bilgili ve ilgili bir insan.
Yelz_91 Dilaemrh ben alsancakta şerife dikayak a gidiyorum muayene ücreti 200 tl doğum ücreti 4 bin tl