3melekannesi__ HZLA heran olabilir dedi doktorum doğumu tedirginli şekilde otuyorum evde veya gittiğim yerler de heyecan da var korku da hastanedem de tam belli değil 😔
Anneeee1 HZLA bilinmezlik olduğu sürece bu his gitmeyecek bence.. “o” an geldiğinde herkes kendi hikayesini yaşayacak ☺️ Bence en güzeli kendimizi Allah’a emanet etmek .. 🙏🏻
Deletedmom6 HZLA İyi gibi bu saatte yazmamdan anlaşıldığı gibi uyku yok. Bacaklarım ağrıyor ya nedense ondan uyuyamiyorum.
Oguzaysel HZLA doğurmak istiyorum artık keyfim kalmadı kavga etcek yer arıyorum resmen 😪 sinirlerim geriliyor , ağrılarım arttı grip oldum kötüyüm 37+0
HZLA 3melekannesi__ 3melekannesi__ Ben de öyleyim çok değişik bir hismiş Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaAllah cümlemizin 🤲🏻 Bebişleri sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız inşaAllah...
HZLA Oguzaysel İnşaAllah bir çırpıda iyileşirsiniz ya hamileyken ben de çok fazla grip oldum bol C vitamini alarak atlattım sinüzitimin olması cabasıydı ama ben şu an bile uyurken nefes alamıyorum burnumdan 😪
Oguzaysel HZLA benimde göğüs sıkışmam oluyor troid im de var çarpıntı yapıyor uzerine grip olup nefes alamamak çok kötü 😣
Esrayagixemir1604_ 37+5 Çarşamba günü Sezeryan olucam inşallah hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin Allah'ım kaygı korku stres endişe ne ararsan var 😁
Susu91 Korku stres hepimizde var elimizde değil ama son haftalarda artık hepimiz kurtulalım diye de bakıyoruz biliyorum :) Allah hayırlısıyla kurtarsın bebeklermizi sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.