NidaTrk93 Merhaba kızlar 8 haftalık gebeyim bugün ilk kez tansiyon düşüklüğüne bağlı bayılma yaşadım acile gittik kan testi idrar testi serum flan derken şükür temiz çıktı herşey ama idrar yollarında enfeksiyon varmış onun için toz yazdılar ama kullanmamda sakınca olurmu olmaz mı bilemedim
__birafitap__ NidaTrk93 yok sakınca olmaz ben sık sık oluyorum birkere hamilelik şüphem vardı enfeksiyon da vardi doktor yazdı bisey olmaz hamileysen de dedi gebelere yazıyoruz zaten dedi içebilirsin canım ama pek işe yaramıyor bende antibiyotik olmadıkça 🍂
EsmaAtlasLeo Ben eczane çalışanıyım cnım herhangi bi problem olmaz içebilirsin. Akşam yatmadan önce son lavaboya gittikten sonra iç daha iyi etki etsin ilacın amacı vücutta uzun süre kalabilmesi. Geçmiş olsun.:)
3prensesannesiii Erenveannesi EsmaAtlasLeo bende o ilacı geçen hafta kullandım sonra beyaz akıntım oldu fazlaca normal mi?
2kizanasi 11 haftalikken Urocare içtim bende enfeksiyondan dolayı, hamileyim dediyseniz tedavi olmaya bakın, bebeğe bi zararı yok verilen ilaçların.
Aselmasall NidaTrk93 idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep oluyo Bn 2 defa hastanede yattım doktoruna danış bnce
Ecc NidaTrk93 munuol kullandım bende bı sıkıntı olmadı canım hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok tehlikeli doktorun verdiği tedaviyi kullanmanı öneririm
Erenveannesi İdrar yolunuzdaki enfeksiyonu bu haftalarda tedavi etmezseniz hamileliğiniz kötü sonuçlanır Allah korusun ciddi bir şeydir ve gebelikte ağrısı sızısı olmadan çoğalabilir. İçinize sinmediyse başka bir doktora daha danışın ama tedavisini mutlaka olun.
ipekveannesi NidaTrk93 bana da tek seferlik toz vermişti gece suda eritip içip yat demişti etkisini görmüştüm doktoruna hamile olduğunu söylediysen sıkıntı olmaz