Nehirkaya25 Kizlar bugun uyandigimda biraz gucsuzdum oturunca kalkamiyorum yada yururken falan zorlaniyorum saat 5 den sonra belime agri girdi adet sancisi gibi hala gecmedi 36+3 haftalik dogurmam dimi ?😣
Mehtaponur Nehirkaya25 Bel.agrisi sadece dogum icin yaterli degil diye biliyorum... Benim de sabahtan beri gücüm yok hatta ayağa kalkıp yürümeye iş yapmaya hiç halim yok ... Bu yürüyüş yapanlar nasıl yapıyor 😑 Kırgın tüm vücudum kasiklaim sırtım 17 den beri ağrıyo ama dogum belirtisi mi bilmiyorum.
Asli-teberik Nehirkaya25 canım ben 39+6yım hala bekliyorum benimde bel agrılarım oluyordu onzamanlarda normal olabilir dinlendir kendini yorulma
Nehirkaya25 Mehtaponur benim kasilmalarim vardi kuzum doktor önlemek icin ilac vermisti dun icmeyi unuttum bugunde misafir vardi icemedim saat 3 ten sonra bel agrisi basladi karnimin alti ara da hafif vurup geciyo tirstim
Nehirkaya25 Asli-teberik dinlenince de gecmedi kuzum normalde yorulunca olurdu uzanirdim gecerdi bu sefer gecmeyince tedirgin oldum
Gokcen38 Nehirkaya25 ben bel ağrısı için gittim acile belki ağrı kesici yaparlar diye sancim cıktı bazen sanci hemen hissedilmiyormus bi doktora gorunmenizi tavsiye ederim
Gokcen38 Nehirkaya25 tahmin edebiliyorum ben bir kaç gündür serumla ayakta durabiliyorum açılmam bile başlamış ağrı tetikleyebiliyomus bazen
Gokcen38 Aliannesiyim bilemiyorum ki bazen sanci tam hissedilmiyo bel karın ağrısı gibi geliyo insana benim ilk gebeliğim belim ağrımasa fark etmeyecektim
Nehirkaya25 Gokcen38 karnimda kasilma sanci oluyodu ama belde olmuyordu. Sadece yorulunca oluyodu oda dinlenimce geciyodu bugun gecmiyo
Gokcen38 Aliannesiyim olabilir bebek büyüdükçe o da ağrı yapabiliyo kişiden kişiye degisiyo tabiki her hamilelik farklı 😊
Gokcen38 Nehirkaya25 sızı rahatsız ediyosa bi doktora gidin en azından sanciniz var mı öğrenirsiniz eğer normal bi ağrıysa içiniz rahatlar 😊
Gokcen38 Nehirkaya25 ben de çok korkmuş ve gerilmistim ama doğum yapıcaz sonuçta diyip kendimi kasmamaya çalıştım hiç ağrısı olmuyo zaten merak etmeyin