Nur_arkn Deniz_Umut kasıklarımda belimde şiddetli ağrılarım oluyor karnımda sertleşme heran doğurcakmışım gbi hissedyorum 36 haftalığız🙁
Nurhanim Deniz_Umut deli gibi mide yanması var surupsuz yasayamiyotum resmen bi de çok iştahım açıldı bu hafta canım
Melos58 Deniz_Umut sürekli tuvalete gitme isteği, mide yanması, arada sancı, bebek toplanip sertleşiyor ayni zamanda bas ağrısı, halsizlik ne ararsan var 😂😂
Deniz_Umut Nur_arkn Benim de Kasıklarım da Ve Oturduğum Yerden ayağa kalktığımda sırtıma bir ağrı saplanıyor, adet olacakmışım gibi ağrı var bir haftadır.
Deniz_Umut elvann1993 tabi birde idrar yolu enfeksiyon kaşıntısı var bende de, birde kollarım Ve karnım kaşınıyor
Deniz_Umut Nurhanim Mide yanmasıyla ilgili aynı şikayet bende de var geceleri yattığımda daha fazla oluyor
EzgiCetin Deniz_Umut istisnasız her akşama doğru başlayan sırt ağrıları ama en önemlisi uyku sorunu ne tarafa yatsam olmuyor, gece olacak da yatacağım diye ödüm kopuyor. Halbuki uyuyup enerji depolamak lazım diyolar o iş nasıl yapılıyor çözen varsa paylaşsın lütfen :)