Kızlar benim riskim yoktu yani doktor daha 4 gün öncesinde bile risk yok dedi her şey yolunda dedi bu hamileliğimin başından beri risk yok her şey yolunda rahim ağzı uzunluğu iyi falan denildi. Böyle söylendiği için hiçbir zaman ilişkiye girebilir miyiz demedim ve kaynanamdan dolayı da söylemeye çekiniyordum. 24. Haftaya kadar her zaman ki gibi ilişkiye girerdik ama 24. Haftamda ilişki sırasında baya bi kanamam oldu. Acile gittik ordan doğumhanede nst çekildi sancı çıkmadı alttan muayene edildim açıklık yok dendi bebekten yana sıkıntı yok denip progestan ilaç verilip eve gönderildim ve kanamam da durmuştu. Şu an 34+4 üm ve dün ilişkiye girdik bir sorun yok diye yani doktorum yok diyordu riskli bir durum değil diye ve bir daha kanama olmadığından girdik tekrar aynı şekilde kanamam oldu baya geldi çok korktum ağladım bekledim geçer diye bugün kahverengi hale geldi yani durdu sadece her lavabo sonrası akıntı şeklinde kahverengi geliyor. Az önce belim çok kötü ağrımaya başladı karnımda ağrıyor midemi bozmuşum gibi. Çok korkuyorum hastaneye gitmeye orda da alttan muayene ediyorlar daha çok kanamam oluyor ne yapmam gerekiyor akıl verin lütfen😒şu an uzanıyorum karnım durdu gibi ama belimde hala durmayan bi ağrı var