BetulCoskuner arkadaslar istanbul pendik yuzyil hastanesinde dogum yapan var mi doktor ve hastaneden memnun kaldiniz mi ?
OglusumuBeklerken Arkadasim yapti hale hanımda cok memnundu banada onermisti. Esimin isyerinden bikackiside hale hanimi önerdi gittim çok iyi bi kadın tavsiye ederim😊 dogumuda ocaktaydi arkadasin ziyaretine gitmistim cok iyiler cok ilgileniyolar demisti
OglusumuBeklerken Suan tek korkum gece sancim tutarsa hale hanım gelemiyomus nobetci doktora kalıyosun yani. Onuda cok iyi diyolar ama yinede korkuyorum iste
Btl_ozn OglusumuBeklerken esra ve hale hanim cok iyi diyorlar dogum konusunda o hastane icin bende bir kere haleye gittim soguk geldi bana esrayla devam ettim bakalım gece olursa zaten kim nobetciyse o esleri doguma aliyorlar mi peki sormadim hic
Btl_ozn BetulCoskuner ben hale hanima gittim bir kere sonra esraya başladım ne bileyim tam istediğim gibi değil aslında ikiside esrayla devam ediyorum
OglusumuBeklerken Btl_ozn hale hanim bana cok sıcak cok iyi davranıyo rahatım yanında cok memnunum yani 😇
Btl_ozn OglusumuBeklerken he iyi bare benim esimde diyor dayanamam doktora bisi derim fln 😁 bakalim artik kısmet kac haftaliksiniz nst ye girdiniz mi hic ucret aliyorlarmi 35 ten sonra nst ye girersin demisti doktor ben 33+4 günlüğüm kızımla
OglusumuBeklerken Btl_ozn bende ayni 33+4 mart sonu gel ondan sonra daha sık goruscez artik dedi😊 ilk nst ye gircem sonra yanina gitcem😊😇 15tl mis ucreti arkadasima sormustum bende gecen gun 20dk suruyomus