Herkese selam kızlar.
Başından beri buralardayim. Hepinizle az cok tanisiyoruz. Burada kimseyi kirmadan ve incitmeden elimden geldigince yorumlar yaptim ve bilgi alisverisi yaptik. Hepiniz hakkinizi helal edin.
Doguma gelicek olursak. Ne cok ihtiyacim varmis ogluma.. onun o kokusuyla huzur bulmaya💙
23 Aralik 2019 da katildi aramiza minigim.. 40+1 de kontrolum vardi. Sanci falan sifir tabi, kontorole gittim ilk defa çatı muayenesi oldum. 2cm aciklikla oglen 12de yatisim yapildi. Nstye girdim hareketleri yavasti. Bir serum verildi hareketleri duzene girdi oglumun. Basladik sancilarin gelmesini beklemeye. Hafiften geliyor ama yormuyordu beni. En son baya siddetli sancilarim oldu ama aciklik 2cmde kaldi. Aciklik icin bir fitil verildi vajinadan. Bekledik bekledik.. acilma hala yok ama sancilar tavan yapti bende. Artik dayanamiyorum tabi aksam 7 gibi artik ne bel hissediyordum ne baska birsey. Normal dogum icin gittigim hastahanede artik daha fazla dahayanamadim. Cunku saat aksam 10 olmustu ve bende aciklik 4cmdi sadece. Doktorum sabaha dogurursun dedi. Ben birakin sabahi 1 saat dahi bekleyecek durumda degildim. Aci esigim cok cok dusuk benim. O yuzden dayanamadim. Eger biraz daha aci esigim yuksek olsa belki beklerdim. Ama artik vucudum uyusmustu agridan. Saat 22.30da beni sezeryana alin diye bagirdigimi hatirliyorum. Tabi doktorum gelip gidip bekleyelim bak hersey guzel gidiyor desede o an gozume hicbisey gelmedi. Tamam spinal yapalim dedi ben ise genel istedim bir an once bayilip o agrilari hissetmek istemiyordum artik. 23.00da anestezi verildi ve 23.33de oglum doğdu 🙏 ben ise 00.00 gibi ayilmisim. Direk ayildim ve oglumu kucagima verdiler. O kokusu varya.. iste onu tarif edemem herhalde. Burda hep okuyordum onu kucaginiza alinca hersey gecicek diye. Cidden oyleymis. Yasayinca anlayacaksiniz :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Anesteziyi almadan once sizi de unutmadim ve sizin icinde dua ettim🙏 paşam 3.400kg 52cm dogdu. 2 gece hastahanede kaldik ve ciktik. Anestezi ise bana hic dokunmadi her gelen normal mi dogurdun dedi cunku direk ayaklandim. Hastahanede bile direk ayagi kalktim. Doktorda sasirdi hatta. Herhalde o kavusma hevesiyle sezeryan bana pek dokunmadı. Keske bastan direk sezeryan olsaymisim, bosuna cok agri cektim. Cunku catim bayagi arkadaymis. Doktor bana dogumdan sonra soyledi bunu :) eger aci esiginiz yuksekse cok rahat normal dogum yaparsiniz bence.
Dogumumu Camlica medipol hastahanesi Sedef hocada yaptim :) aslinda doktorum ayse hocaydi fakat nobetci doktor Sedef hoca oldugu icin onunla dogumu gerceklestirdik. Sorulariniz varsa yanitlayabilirim kizlar.. 🌏
@adm @NaimeYilmaz @Heisenberg