Kayraymina Kızlar mide bulantısı başladı bende benimle aynı olan var mı acaba doğumla alakalı olabilir mi sizce?Çarşamba günü randevum var doktora soylicem ama burdada sormak istedim
Busemasalpoyraz Kayraymina kiz benm bulantilarm hic gecmediki 🙄 senin simdi baslamis sabret gecer donemsel olabiliyir :)
Kayraymina Melikeipek benimde bir haftadır başladı su bile içsem midem bulanıyor normal mi değil mi doktora sorcam ama daha çarşambaya çok var
Koalina Kayraymina bende serum yedim ilk zamanlarımda süründüm diyebilirim sonra gene hiç geçmedi. Karın büyüdükçe mideye baskı yapıyor omdan oluyor sanırım
Kayraymina Koalina belkide bazıları doğumla alakalı olabilir yazmışlardı başka postlara acaba dedim doğumla alakalı olabilir mi
Kayraymina Busemasalpoyraz çok zor valla ilk hamileliğimde hıc yoktu boule şeyler minik cimcimemde kaç sefer hastaneye yattım hastalık atlattım son zamanlar çok şükür ama mide bulantısı yüzünden doğru düzgün birşey yiyemiyorum bebeğimde 1 hafta geriden geliyor
46_mngm_46 Kızlar bende 34+1 im ve iki gündür aşırı mide bulantım başladı birşey yiyemez oldum ya napcaz kontrolede var daha 🤦🏻♀️
Koalina Kayraymina sanmam 9 ay kusan insanlar var örnekteki ben gibi hem bulantı bebeğim sağlıklı olduğunu gösterirmiş