damlaege Merhaba Kızlar, yarın alışverişe çıkacam ama biberon konusunda hala kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum 🤗 Teşekkür ederim 💕
Seda_123 damlaege mamajoo yada dr browns alın 👍 Philips aventte akıtma sorunu oluyormuş şikayet vardı o yüzden almadım ben aventi
Tugba_O damlaege we baby aldım ben. Philips aşırı pahali geldi eczane we baby i de tavsiye ediyorum philips cikmadan bunlar satılıyordu dedi set olarak aldik
Nur_arkn damlaege kesinlikle phılıps avent biberon en önemli birşey sonuçta pahalı da olsa emzik ve biberon cok cok önemli..
Sedaaa87 Ben avent setini aldım. Emzik de avent aldım. Kullanmadım henüz ama en iyisi o diye biliyorum
damlaege @Seda_123 Dr Browns ve Avent arasında kaldım zaten ama Dr Browns için başlıkları sonraki aylar için yok diye duydum ama tabi ki araştırmadım ne kadar doğru bir bilgi diye 🤷🏻♀️ 🤗
Toprakkkmilaaa20 En güzeli phılıps avent cam olan Dr browns üretimden kalkmış uçları bulmada çok zorluk yaşanıyormuş o yüzden tercih etmedim ondan sonra en iyisi de avent zaten
damlaege @Nur_arkn aynen pahalı ama bir kere alınıyor o benim için çok önemli değil sağlıklı ve kullanışlı olması önemli 🤗Teşekkür ederim ❤️
duygusm damlaege Avent anti kolikleri çok tavsiye ettiler. Dr.Browns da tavsiye ettiler ama onlar biraz daha pahalı. Ben bir Nuk anti kolik aldım, bir de Avent alacağım.