Evet bende artık doğum hikayemi paylaşabilirim 😅😅.20 Aralık günü sağ kasığımda yara gibi bi ağrım oldu akşam daha da artmıştı öyleki acısından zor uyumuştum 21 Aralık sabah kalktım kahvaltı yaptım biraz etrafı toparlayıp ütü yapmaya geçtim bi an sırtıma bi ağrı girdi ama kitlenip kaldım ütüyü fişten çıkardım koltuğun üzerine oturdum ablamı aradım durumumu anlattım doğum sancısı kasıktan belden girer dedi sırtının ağrısı üşütmüş olabilirsin dinlen dedi. Bende biraz rahatladım.Sonra ikindi gibi kasıktan belime doğru sancı girmeye başladı bende önce çok aldırmadım bu haftalarda yalancı sancılar olurmuş bende öyle bir şeydir dedim bekledim .Bekledim beklemesine ama geçen bi sancı değildi bu😁dakika tutmadım ama düzenli bir şekilde sancım olup geçiyordu akşam saat 11 gibi eşime dedim sancım geçmiyor artık bi acile gidelim çünkü bebeğin hareketlerinde de bi azalma vardı acile gittik doktor muayene etti bir şey yok dedi biraz suyun fazla dedi bebeğin sırtı sağ tarafta bacakları sol tarafta dedi bide nstye bağlayalım dedi nstye bağladılar orda düzenli sancım çıktı doktor senin doğum sancıların başlamış birde sancı vurdukça bebeğin kalp atışlarında azalma oluyor bebeğin boynuna kordon dolanmış olabilir acil bebeği almamız lazım dedi tabi biz şok 😱 hiç beklemiyorduk 😁ben doktorumu aradım durumu anlattım nst sonucunu gönderdim o da aynısını söyledi onun dediği hastaneye gitmememizi ben de oraya geliyorum dedi yarı korku yarı heyecanla hasteneye vardık beni hemen ameliyat a aldılar genel anestezi aldım atıldıktan sonra aşırı derecede ağrım oldu 22 Aralık saat 01:30 da minik aceleci yaramazdım doğdu😍😍ama gününden erken doğduğu için yoğun bakıma aldılar ama fazla yatmadı beş altı gün yattı çünkü bana doktorum ciğer geliştirici iğne yapmıştı iki kez ciğerlerinden yana bi sıkıntımız olmadı çok şükür sadece emme refleksi gelişmesi için bide kan şekerini düzenlemek için biraz yoğunbakımda kaldı şimdi yanımda mis kokulum çok şükür🤲🏻🤲🏻😍🥰bugün 14 günlük olduk hastanedeyken biraz kilo verdi ama şimdi toparlıyor çok şükür.ben ancak yazabildim biraz uzun oldu hakkınızı hellal edin RABBİM olmayanlara en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin tüm hamişelere de hayırlı doğumlar nasip etsin ben hep kendimi normal doğuma hazırlıyordum internetten hep normal doğum videolarına bakıyordum 🙈🙈lakin sezaryan nasip oldu 😅😅ama hep dua ettim hakkımda hayırlısı hangisi ise o nasip olsun diye demek sezeryan varmış nasipte RABBİM herkese hayırlısını nasip etsin amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻