Iimran Hamileliğimin son haftalarındayım 3 haftadır sabahları yastığımda ıslaklık görüyorum tiksiniyorum daha önce olmazdı yaşayanlar var mı evde yapabilceğim bişey var mıı kızlar
Deletedmom124 Iimran 18 hafta 4 günlüğüm şimdiden başladı sürekli yastık kılıfı değiştiriyorum sinir oluyorum ama yapacak birşey yok sanırım saçma sapan rüyalar da cabası
Bernw Iimran hep aynı durumayiz yanında horlama da olmaya başladı bende karın büyüdükce nefes alisimiz zorlastikca sanırım ağzımız açık uyuyoruz ve ondan oluyor bence
ebrukavi-19 Iimran mide kurtundan oluyor benim çocukluktan beri var yediklerinizi iyi yıkayın ve haşlanmış şeker pancarı yeyin doktorunuza da danışın 😊
Iimran Deletedmom124 aynen rüyalarda cabası bende uyanıyorum gece ıslak ters çeviriyorum ertesi gün değiştiriyorum ya 😔
Iimran Bernw horlama da var eşim diyo ağzım kesin açık uyuyorum çünkü burnumda tıkanıyo bi doğursaydık artık valla
Fadimedemirbas Horlama bendede var ve yastığın yüzüm ustum o kadar çok salya oluyor ki biktim artık 🤦🏻♀️
Dolunayto Bir de gax belası var ben böyle bişeh yaşamadım hayatımda yarabbim insanların içinde korkumdan ölüyorum kaçırıcam diye🤣vücut dengeleri alt üst