Gokcedamla Kızlar detaylı ultrasonumda bebeğimin kalbinde delik olduğu görüldü küçük emin olamadım dedi. Tekrar bakacağız dediler. Böyle birşey yaşayan var mı
Uykuclimon Gokcedamla ben 😓 üç gün önce dediler ama kalpte parlaklık dedi delik demedi aynı mı oluyor bilmiyorum
Missipi Gokcedamla Bana da demişti. Her bebeğin kalbi delik doğar o zmaanla kendi kendine kapanır bu da o delikten demişti. İnşallah seninki de öyle bişeydir canm
Kubraseyit00 Gokcedamla ben zaten her bebeğin dogustan kalbi delik doğduğunu büyüdükçe kapandığını duymustum
Gokcedamla Uykuclimon bana delik dediler canım. Emin olamadım tekrar bakacağım dedi. Haftaya gideceğim ama içim içimi yiyor.
minikavakado böyle olup geçen var canım korkmayın, hamilelik sürecinde geçebiliyor. ☺️ inşallah sağlıklı doğarlar
Gokcedamla minikavakado çok korkuyorum valla. İnşallah birşey yoktur. Günler geçmiyor artık. Streste bebeğimi etkiler çok düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor
ddenizc İçinizi ferah tutun kalp yavaş yavaş kendini tamamladığından doğduktan sonra böyle bir problem muhtemelen kalmayacaktır. Benim arkadaşıma da öyle dediler, hiçbir kalp rahatsızlığı olmadan dünyaya geldi.