Busraae Kızlar merhaba bi sorum olacak nstye girince cok fena oluyorum sırtüstü yatıyorum nefesim daralıyor bunalıyorum 15 dk ölüm gibi geçiyor. Yan yatılabiliyor mu yada yan yatan var mı bir bilginiz var mı
Nuraslanklc Busraae genelde sol tarafa yatılıyor ne tarafa istersen o tarafa yat farketmiyor sadece kollarını yukarı kaldırmamanı istiyor ebeler
Busratm Busraae Solunuza yatabilirsiniz. Nst ye bağlayan kişi yan yatmanızı söylemese bile fena olduğunuzu söyleyin. Düz yatınca uterus artere baskı yaptığından dolayı tansiyonunuz düşüyor ondan dolayı böyle oluyor.
Busraae Nuraslanklc bana hiç sola da yatabilirsin diyen olmadı haftaya yine giricem bu sefer söyleyim sola yatmak istiyorum diye bakalım. Sagol canım
Nuraslanklc Busraae sırt üstü mü yat diyorlar 🧐 valla isteyen istediği gibi yatıyor bende yarı oturur vaziyette dururum mesela ne sola yatarım ne sırt üstü
Alparslnbuss Busraae söyle canım da genelde bebeğin kalp atışını nerden rahat dinleniyorsa seni öyle yaptırırlar doğum olacağı gün de sırt üstü yaptırıyorlar ben biraz yüksek tutuyordum basımı eğimli sende öyle yapabilirsin
Tazeanne0134 Busraae tamamen yan yatırmıyorlar ben nst'ye girince soluma doğru dönüyorum sırtıma da yastık koyuyor hemşire
Seda_123 minigimiz Doktora bağlı o mesela bazı bayanlar 35 de girdi ama benim 36+4 te girmemi istedi bi sıkıntım yoktu benim herşey normal olduğundan o haftada istemiştir belkide bilmiyorum
Aslgly Busraae ben daha iki gün önce girdim ben yan yattım. Yanımdaki kadının bebeğinin kalp atışları zor duyuldu diye sırt üstü yatırmışlardı. Ama o söylemişti tansiyonum düşüyor sırt üstü yatınca diye. O yüzden ona oturarak çekmişlerdi. Sizde söyleyin bence
Sumeyye_g Busraae canım ebelerden öğrenmiştim hastanede çalıştığım zamanlarda yan yatabilirsin sen kendini nasıl hissedersen sağ sol yatabilirsin illa yüz üstü yatıracaklar diye bi sonuç yok