Minik-mucizem123 Serap0733 bende çok kötü şeyler okumuştum çok etkilendim. Kendimde saglıkcıyım ameliyathaneye kadar gidio bakma şansım olmuştu huma da ondan biraz içim rahatladı. Senin doktorun kim canım 🌸🌸
Ayse-gul Deletedmom0990 aynen valla benim yengem gecen ay sadece doğum için 800 TL verdi sezeryan burda sadece doğuma üç dört bin aliyorlar
Deletedmom0990 Ayse-gul sorma ya bizim bir dogurdugumuza millet 5-6 tane doğurur hayır yine biz doğuruyoruz bunlar ne yapiyorda bu kadar para alıyor
Afsk TwinsmomDA Annem gelicek deyince vizeniz çıktı sandım basvurdunuz habermi bekliyorsunuz. Bizim red yeme sebebimiz birazda vizeci hatası annemle babamın gelip burada kalacsklsrını donmeyeceklerini düşünmüşler
TwinsmomDA Afsk aa bu vizecilerden ne cekiyoruz ama Ankara karya bu konuda biraz iyi ona da bakabilirsin? Şubatın ortasında basvurcaz bakalım hayırlısı olsun. Biz çıkar diyoruz ama nasip tabi.
TwinsmomDA Afsk benm küçük kardeşim var 13 yaşında o yüzden dönecekler en büyük kanıtım. Başka da ne olur bilmiyorum
Afsk TwinsmomDA siz sezeryanmı normal soğummu yapıcaksınız ve memnunmusunuz ilgilerinden merak yetimde 😊
TwinsmomDA Afsk bebegin biri kanala girerse normal yaparım dedi doktor 22. Haftadayız daha. Ben memnunum ya ilgiden 15 güne bir ultrasona giriyorum hep detaylı yapılıyor bide midwifela görüşmüyoruz direk doktorla irtibat halindeyiz. Senin nasıl?
TwinsmomDA Afsk şeyi sorcam antenlerin yaşı kaç? Bide nerden başvuru yaptınız? Tekrar düzenleyip sadece annen icin başvursan olmaz mi? Bizim burda çoğu arkadaş aldı karyadan o yüzden sana da söylüyorum bizde ordan basvurcaz
Afsk TwinsmomDA şimdi tekrar başvurduk buyuk bi firma bakalım hayırlısı olsun inşallah sizin vizeniz çıkar
Yasemin1998 Bende isveçte yaşiyorum ..29 haftaLık hamiLeyim ..Bende annemin yanıma gelmesi için turist vizesi başvurusunda bulunacağım ..Umarım Yanıma annem GeLebiLir . 😣
Afsk TwinsmomDA ben nasıpse sezeryan olucam ben hem hastane hem midwife gidiyorum son 2 aydır 2 haftada bir kontrolum oluyor bende şimdilik şükür memnunum sıkıntı yaşamadım ilgililer saholsunlar detaylı ultrason oldugunu nasıl anlıyorsunuz
Agapizoi TwinsmomDA hadi ya nasil midwifela gorusmuyorsunuz doktorla ben sok oldum ne guzel nerde yasiyorsunuz?
Afsk TwinsmomDA Aynen donmelerini kanıtlıcak belgeler sunun mutlaka ilk vizeci bunlara dikkat etmesi red yedik şimdiki vizeci abilerimi kardeşlerimin nüfusuna kadar gösterecek ki geri döneceklerinden şüphelenmesinler diye
Yasemin1998 TwinsmomDA Amin inşAllah ..Davetiyeyi şimdiden dolduruyum dedim noLur noLmaz erken geLir diede korkmadan edemiyorum ..Bebeğimin bazi eşyalarını kiyafetlerini hep türkiyeden aldım ..Annem geLmeden Allahın izniyLe birsey oLmaz inşAllah ..🤲🍀
TwinsmomDA Yasemin1998 kaç haftalıksın? İsveç’i bilmiyorum ama bizi baya zorluyorlar vize konusunda. Biz doktora yazdıracaz mektubu ya bakalım
Yasemin1998 TwinsmomDA 29 haftalık hamiLeyim ..Fakat korkumun sebebi eşimde bende 7 aylık doğmuşuz . Genetik faktörLerin etkili olabileceğini düşünüyorum ..İsveçtede aynı şekilde belki zorlayabilirler vize konusunda ama umudum inşAllah çikması yönünde ..Gurbette oLmak zor 😣
Yasemin1998 TwinsmomDA Bendemi ebeden rapor fiLan Alsammı ki Gerçi sonradan belge isterlerse konsolosluğa göndeririz..
Saaadet Emel_11 nerdeee burda o doğum üçretini hayatta bulamaszin o fiyata muayene üçreti olan dr lar bile var .sağlik olsun ne yapalim
TwinsmomDA Yasemin1998 hayırlısıyla gelsin bebis. Bende erken doğumdan korkuyorum ikiz olunca. Aynen ebeden sende mektup alabilirsin hamile olduğuna dair
Afsk TwinsmomDA Annemin yaşı 65 aslında bende sadece anneme yapmayı düşündüm ikincide ama babam a ayrımcılık olmasın dıye tekrar ikisine başvuru yaptık😊 karya şirketin adımı
Afsk TwinsmomDA bu sefer csslegalden başvuruyoruz buyuk firma İngilteredede yerleri Çar istanbul Ankara İzmir gibi bikaç şehirdede yerleri var