cubukkraker gizemaydemir_ hiç öyle bişey yok ben 33 oldum 10-11 kilo anca ama beybitonun sağlığı önemli kilolar verilir canım cok takma bence protein ağırlıklı beslen bi diyetisyene danış istersen doktor da biraz daha yapıcı olsaymış keşke ama kadın doğumcular zavallılar sabahtan akşama kadar beyni bulanıyor insanların yazık sen sıkma canını
SedaveSusam gizemaydemir_ sen genede bebişini aç bırakma kuzum benim tek sorunum kahvaltıyla sabahları güzel kahvaltı yapmıyorum😔
catlak_anne Sema12 yanlış anlamayın ben bu şekilde kilo belirtilmesine kızıyorum. Çok kilo olan hamişler böyle yorumları okuyup kafaya takıyorlar sonra. Şimdi tıbben 4.5 kilo almanız şöyle imkansız; bebeğin eşi suyu kordonu kendisi zaten sizin haftanızda nereden baksanız en az 7-8 kilo. Siz evet 4.5 kilo almışsınızdır ama öncesinde mutlaka vermişsinizdir ve verdiklerinizin üstüne aldıklarınızı söylüyorsunuzdur diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın kötü niyet aramıyorum. Sadece bunu direk bu şekilde söylediğinizde bilmeyenler yanlış anlayabiliyor.
ems1 34+3 olduk kızımla, 12 kg aldık umarım böyle sabit kalırız , beyaz ekmek ve şekerli ürün tüketmiyoruz 🎈🎈💕💕
Sema12 Cnm tibben benm cewremd o kdr cok kii az kilo alan dogm yaoan yedikleri we bnyeyle alakali bu 2. Gebeligm ilknd ben 16 kilo aldm aldigmnda fazlasini diyet we sporla werdm bu yuzdn bu gebeligmd daha bilincliym herseyi yemiorm bebege yarayan saglikli besnler tuketiorm sanrm onnla alakali bird ben asiri hareketliym 3 yasnda oglm war hc otrmuorm 7.ayima kdr hergn en az 1 saat yuruys yaptm bunlarn etkisi diye dusunuorm .. bence dkkat edip yuruys yapan her kadn braz olsn az kilo alir diye dusunuorm yoksa benm -7 kiloyla dogm yapms tanidigm bile war yanii oyle dusunmemek lazm
Ask_H Aliannesiyim çok da değilmiş arkadaşm aşırı zayıftı tam 30 kilo almış ben çok şaşırmıştm nasıl aldı o kiloyu diye bebeği de 4500 falan doğdu 22 kilosunu vermiş 8 kilom kaldı dedi hafif göbeği kalmış o da gider yakında sizde üzülmeyin verirsinz çok da değil öyle kilonuz