Asya2020 Kızlar idrarım bulanık ve aseton kokuyor ? 3,4 gündür böyle ürolojşye randevu aldım gidşcem hafta içi ama böyle durum yaşayan var mı 17+4 hamileuim
Adel001 Asya2020 bi yaşıma daha bastım😳gerçektennmii? İlk kez duyuyorum affedersin tepkim için. Ne zamandan öyle?
Turna20 Asya2020 keton yükselmiştir idrarda. Çok yağlı ve protein ağırlıklı beslendiyseniz. Karbonhidrat ve sevze tüketin yağı azaltın düzelir
Erenveannesi Asya2020 belki size öyle geliyordur gebelikten dolayı yani ben hiç duymamıştım bir bilgim yok.
Asya2020 Erenveannesi yok İnan kokuyor koku hassasiyetm yoktur benim normalde ama bu kokuyu herkes alır yani
1004nese Decavit vitamin ilacı içiyorum.bende benim idrarim.bir tuaf kokuyor yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Turna20 Asya2020 düzelir hiç korkulacak birşey değil sadece keton yükselince vücut yıkıma geçiyor yani ne oluyor yağ yakıyorsun. Hamilelik döneminde seni halsiz bırakabilir ve kilo kaybı yaşayabilirsin. Beslenme şeklini değiştirirsen geçer, korkma☺️
Ask_H Asya2020 Ala ala doktor ne dicek acaba bizleri de bilgilendir cnm ilk defa duyuyorm inş kötü birşy değildir
Erenveannesi Asya2020 o zaman içtiğiniz bir ilaç yapmış olabilir mesela antibiyotik içtiğimizde de idrarımız çok keskin kokuyor ya bu da onun gibi olabilir 🤷🏼♀️
Erenveannesi Asya2020 vitamin kan ilacı omega aşı hiçbiri yapılmadı mı? O zaman doktorunuza sorun derim 🤷🏼♀️