busraozcan9 Gulcan_89 Kişiden kişiye değişiyor canım, benim 14.haftada kesildi şükür. Ama ben midem bulandıkça tuzlu birşeyler atıştırdım, zorla da olsa yemek yedim. Boş mide bulantısıydı benimki çıkarmadım yani.
Gulcan_89 Duygu-8 bende aynı şeyden korkuyorum😔 zar zor yemeye çalışıyorum bişeyler ama gitmiyor. Umarım besleniyordur
ebru-kc11 Duygu-8 her türlü besleniyorlar ben 5 6 kilo verdim mide bulantısı kusmaktan ama Allaha şükür oğluşumun gelişimi iyi
3bebe1anne_2021 12den sonra bebek biraz daha büyüyecek o zaman acikmaya hassasiyetin biraz daha azalmaya başlayacak canım ilk zamanlar baya insanın canını sıkıyor ama geciyo merak etme
Gulcan_89 3bebe1anne_2021 evet ya sürekli aç hissediyorum kendimi. Bişeyde yiyemiyorum. Yemek istiyorum ama gitmiyor. İnşallah azalır benimde. Bebişimi besleyemiyorum diye üzülüyorum
Gamze0144 Gulcan_89 canim Allah yardimcin olsun.ben cok cekmistim mide bulantisindan o yüzden biliyorum o çileyi.sadece çubuk krakerler ayakta duruyordum😔 çok şükür benimki 4 aylikken gecti.umarim seninki daha erken gecer
Aasya3234 Gulcan_89 hâlâ da iciyodum ilacı yazdrmaya sağlık ocağına gitmistim doktor dediki bı ilaç hamileligin birinci tirimestirinda denenmis bebeğe zararı olmamış sen ikinci trimistrdasin bilemedim bebeğe zararı olabilir falan dedi☹️onu duyduğum anda kestim iki ucgun bulantim oldu sonra bitti 🌞38 haftadym simdi
nrdnplt Gulcan_89 12. Haftama kadar surdu. Dr azalarak bitecek dedi, inanmiyordum. Mucize hafta gibi, azalmaya basladi cok sukur🙏🏻
3bebe1anne_2021 Gulcan_89 ilk bebeğimde 3 ay ne yemek görmek istiyordum ne de kokusunu duymak ama karnım da açtı ve sürekli çıkarıyordum . 3. aydan sonra vitaminlerle biraz daha toparladım.yine ara ara bulandı.ama en azından acikmaya ve birşeyler yemeye başladım belirli bir zaman sonra o hassasiyet gidiyo ya da alışıyorsun duruma . merak etme Allah'ın izniyle geçecek bu zamanların sonra da.offf ne çok yiyorum.dersin benim.gibi 😂