Eminecamus Kızlar folk sit yüzünden midem çok bulanıyor 2 gündür içmedim artık ölecektim 2 gündür bulantım yok. Doktorumdan değiştirmesini isticem mor kutulu bir ilaçtı sizde oldumu bu
BetlGke Eminecamus bende de vardı aynı sorun eğer biri mide bulandırıyorsa digeride yapıyor ben denedim bikactane ama icemedim sonra kan hapı verdi doktor onuda midem almadı şurup olarak verdi hamilelikte hap içmek sorun olabiliyomus sende şurup yada iğne olarak alabilirsin
Nesomer Eminecamus bende folidays kullanıyordum doktor vitamini ağır olandan verdi içemedim dediğin gibi içince direk kusuyordum sonra yeniden folidays e döndüm
Eminecamus BetlGke beni çok kötü yapıyor ya folk asiti içmesek olmaz mı acaba ya. Yada iğnesini falan vurdururum da hapı ölüm gibi
BetlGke Eminecamus çok önemli diyorlar ama ben içmedim doktorda içip kusuyosan içme zaten faydası olmaz dedi şuan 23 haftadayim sadece kan şurupları içiyorum vitamin bile icemiyorum detaylı ultrasona göre çok şükür sorun yok bol meyve ye bide süt iç onlarla tamamliyosun hapin eksikliğini
Eminecamus BetlGke inşallah benimkide içme der gerçekten çok kötü oluyorum. Kusmuyorum ama hayat zindan oluyor
Sanem Folik asit bebeğin beyin gelişimi için çok önemli doktorunuza sorun iğnesi olan folik asiti kullanın