Sueda29 20 + yım bebeğimi günde çok az hissediorm.mesela bugün öğlen bikaç tekme attı.akşamda 11 civarı atar bikaçtane..genelde akşam o saatlerde atıyor.normalmi bu çok üzülüorm hissedemiorm diye
Elercvk Sueda29 gün içinde kendini çok yorarsan bebekte yorulur. Kendini yormamaya çalış tatlı bişeyler yiyip sol tarafına yat bebeğine odaklan bak zaman hiç duruyor mu 😊
Srpplt Sueda29 benm o haftalarda aksam 9 dan snra genelde cok hareketli olurdu çikolata ye sol tarafina uzan biraz hareketleriyle seni rahat birakmiycaktir emin ol 😊
Sermec Sueda29 cok cok normal 25 haftaya kadar hareketler Düzensiz olur hatta 22. Haftada 2 gun bıle hissetmedim kı sizin haftanız daha küçük merak etmeyin yanı
Arzuarzu Bende burda bekliyim yarın 20 haftalık olucaz hareketleri çok güzeldi 18.haftadan beri hissediyorum bugün ne yaptıysam hareket etmedi🤷🏻♀️
ARNN Arzuarzu ya canim bende 17+2yim hiss etdim ama bazen hic hiss etmiyirum o zaman noldu diye merak ediyorum o tekmeleri cok istiyorum yaaa 😊😊
ElanrBlkc 16 haftada hisseden oldumu ? Benim kız bi tarafta toplanıyor karnım sertleşiyor. Bişimi oldu diye korkuyorum.
Arzuarzu ARNN normaldir herhalde🤷🏻♀️ Ama bugün hiç hareket etmedi kendimide yormadım zaten sürekli yatıyorum anlamadım o yüzden
ARNN Arzuarzu canim benimki,bildiyime kadar normal ama qaliba okumuwdum seninkide normal bence bir azdan daha durmuyucak yerinde inweAllAh
Duamucizem Sueda29 19+5 benmd iki gün güzel hissetim ama günde iki falan şimdi uzanıp dinleyince hissediyorum hafif hafif sadece gakiba bu haftalar düzensiz hareekt ler benmde aklıma takılıyor sağsaglim alalim yavrularımız ıns 🤗
ElanrBlkc Ftszgn bişe mi oluyo acaba sol tarafta genlde bide bağırsaklarımda düzgün çalışmıyo. Sertleşiyo
Ftszgn ElanrBlkc o sertlesmeler kasılma, kasilma da rahim agzini açar,oyuzden doktorunuza mutlaka iletin,haftanız bunu yasamak icin henuz erken.31 oldum 27 haftamda yeni yeni nadiren basladi bende bi yere toplanip sertleşme
Ftszgn ElanrBlkc hic bisey bebisinden onemli degil mutlaka ilk kontrolde dr a soyle rahim boyunu da hatırlat baksin bazi doktorlar atlıyor
Cereninbebisi Sueda29 sen hareket halındeyken uyuyorlar fazla hıssedemessın ama aksam sırt ustu uzanıp elını karnına koydugunda cosuyolar😁😁😁
glnihal Sueda29 Daha senin haftan için çok normal canım. Benim de öyleydi. Gittikçe çoğalıyor merak etme 🌾