Sabirsiz_Anne Merhaba hanımlar 🙂 sol bacağımla gövdemin tam birleştiği yer çok ağrıyo adım atarken eğilirken yada gece yatakta dönerken falan sanki saatlerce ayrık kalmış da bıçak batiyomus gibi oluyo sizce sebebi nedir bu arada 24+3 haftaligim
Bebiskomm Sabirsiz_Anne ayy bende 20+3 haftamdayımm benimde sol bacagımla vucudumun birlestgi yer inanılmaz acıyorr bazen acımıyor bazen aniden bi acıyor inanılmaz ya napcazz.magnezyum iciyorum ama bilmiyorum
Gamze8001 Sabirsiz_Anne canım bende 24+5 deyim senin dedigin gibi bende aynıyım hiç dinmiyor agrılarım bide vajinaya vuruyor agrı uzanırken bile ne kalkabiliyom ne yana dönebiliyom çok arıyor en çokta iş yaptıgında dahada artıyor magnezyum falan içiyom işe yaramıyor kesmiyor agrıları agrı kesici içiyom bazen parol oda hafifletiyor okadar normal oldugunu söylüyorlar inan çözümü olsa keşke😔
Hilalmnzk Sabirsiz_Anne benimde öyle oluyor . Doktor normal bi durum dedi magnezyum eksikliği olabilir dedi hem magnezyum verdi hem maden suyu iç dedi(soda değil) magnezyum ilaç mide bulantısı yapıyor içemiyorum ama her gğn bir maden suyu iyi geliyor tavsiye ederim zararı yok anneye der bebeğe de
OzgeOzbekkk Sabirsiz_Anne bana da doktor magnezyum eksikliğinden dedi. Mideme zarar verdiği için kendim hem demir hemde magnezyum ilacını bırakmıştım ağrılarım arttı ve doktora söylediğimde ilacını kullanıyor musun dedi bende anlattım ilacımı değiştirdi. Ama şimdi sol bacağımda sanki elektrik çarpıyormuş gibi bir his oluyor uyurken acısına uyanıyorum çok canım yanıyor. Daha sonra yanma başlıyor ve sonrasında uyuşuyor böyle bişey yaşayan var mı?
Sabirsiz_Anne Sevdasoner16 vallahi ya hele bugün bide misafirim var yemekli nasıl iş yaptığımı bilmiyorum acıdan 😓
Suemeyye Ben 25+5 ci haftamdayım bacak ağrımın sebebi calcium eksiklinden dedi doktor tahlil yaptıktan sonra akşamları yatağ gitmeden Magnesium ve Calcium iciyorum. Doktora sorun belki Vitamin eksiklik vardir sizdede
Sabirsiz_Anne Suemeyye sanırım magnezyum eksikliği var Bi tanıdığımda aynı şeyi söylemişti pazartesi aşım var olmazsa sağlık ocağındaki doktora söyliyim
Sevdasoner16 Şuan sırtımın agrisındanda belimin agrisindanda kıvraniyorum gece daha cok agri hissediyorum 😞😞
Hilalmnzk Sabirsiz_Anne evet yeşil şişe ama soda ile karıştırmayın onu da maden suyu diye satıyorlar ama o katkı maddeli. Direk maden suyu yazısını üstünde görün
Sinemtt OzgeOzbekkk ben geceleri uyuyamıyordum için için acıyordu sanki kesiyorlar gibi hep uyuşukdu zaten elektrik çarpması oluyodu geçmicek diye çok korkuyordum bian önce doğurmak istiyodum ama doğurunca hiç bişey kalmadı hemen geçiyor sinire baskı yapıyormuş bebek benimde sol bacağımdı
Sinemtt Sabirsiz_Anne sinirlere baskı yaptığı için canım bende çok çektim elektrik çarpması gibi hissediyordum uyuşuyodu