BabyLover Arkadaşlar daha yeni verildi bu hap bana tam anlayamadım nasıl kullanacağım ne kadar ileri itmem gerekiyor az veya çok itmekten korkuyorum düz mu yan mı yatmam gerekiyor kullanırken yardımcı olabilir misiniz lütfen😭
Mrvm005 BabyLover parmagin girdigi kadar yit ve 20 dakka uzan fark etmez kayip cikmasin diye uzaniyorsun. Zaten kalkinca ister istemez fazlalik olan kisim cikiyor geri. Korkma iyice yit rahmin girisi kapali zaten merak etme. Ben genelde uyku saatlerime denk getirmistim sabah 7 de koyup yatardim 15.00 da koyup o saatlerde uykum gelir 1 saat uyurdum gece 23.00 da koyup yatardim. Rahat olmustu benim icin
Ozlemcyln Ben kullanmıştım canım biraz itmen gerekiyor ben fitili yaptıktan sonra popomun altına yastık koyuyodum sırt üstü yatıyodum zaten uykuya daldıktan sonra ister istemez dönüyorsun bi sıkıntı olmaz yani dönmen
Arzuarzu Bende daha yeni kullanmaya başladım gece yatarken kullanıyorum biraz itmeye çalışıyorum bi 5 dk ayaklarımı kaldırıyorum zaten sabaha kadar kalkmıyorum da ama sabah lavaboya gidince baya çıkıyor geri acaba ben mi atamıyorum anlamadım
tugce67-67 Arzuarzu fazlalığı çıkıyor hatta ertesi gün yenisini koyarken parmağının beyaz olduğunu görürsün normal😂bende kullandım sırtüstü yatıp koyuyordum itebildiğim kadar itiyordum👍🏻