Zuzum_20 Haftada bebegim baş aşagı dönmüştü iki gün önce ki kontorolde bebek tekrar makat gelişe dönmüş 37+4 günlüğüz tekrar dogum pozisyonuna döner mi 3036 gr 48 cm boyu ilk gebeligim herşey normal gidiyordu kendimi bu zamana kadar normal doguma adapte etmiştim eger dönmezse sezeryan olmak zorundayım ve o ihtimali hiç düşünmedigim için endişeliyim doktorum son ana kadar bekleyelim döner belki stres yapma dedi ama bilmiyorum🤷🏿♀️😢
Sibel2344 Zuzum_20 benimde hep yan duruyordu 32de dogum pozisyonu almisti gecen gun gittiğimde tekrar yan döndüğünü ogrendim😐 37+4üm bende merak ediyorum acaba bundan doner mi bilen varsa burda durayim
Busracnbr Zuzum_20 Aynısı bende oldu canım 32 de baş aşağıydı 37 de makata dönmüştü 1 hafta sonra gittiğim de 38 de bir daha baş aşağı dönmüştü hem de 3.600 kiloyla döner yani sıkıntı yapma kendine 🥰☺️
Mrspahay Zuzum_20 benim de doğum pozisyonu uygun durmuyorfu. Fakat doğuma 2gün kala tekrar doğum pozisyonuna dönmüştü..kimilerinin son amfa dönüyor
Zuzum_20 Sibel2344 37+6 olduk bizde şimdi hafta içi kontorole gidicem merak ediyorum geri dönmüş mü diye ama geri dönen bebekler varmıs dönmeyen de sansa kaldı artık ben kanala yerleşmesini beklerken geri dönmesi üzdü beni😞
Dilek2 Son dogum anına kadar dönebiliyor bol bol inşikak süresi okuyun orda secde ayeti geçtigi için bebekler secde seklini alıp dönüyorlar tecrubeyle sabittir
Zuzum_20 Dilek2 deneyecegim canım doktorum da secde pozisyonunu dene namaz kıldıgımız gibi o sekilde de faydası olur dedi ama bakalım
Busracnbr Zuzum_20 Ooo düşünemiyorum bile 🤣🤣 Aman sağlıkla gelsinler de kucağımıza alalım da isterse dört dönsünler 🤲🏻🤣🥰
Canan_irem96 Ayy kalbimi okudunuz resmen bende dogum pozizyinu almisdi sonra makat gelisi olmus bende diyodum donermi bazi hareketleri vardi onlara bakiyordum ne diyim saglikli alalim kucamiza ins