Celins_ ozgeackgz-1 teşekkür ederim 😍 ilişkiyi başından sonuna hiç kesmedik. Hurma yemedim ben canım.
Celins_ Kudret_46_46 teşekkür ederim😊 dualarım sizinle sağlıkla kavuşun bir an önce inşaAllah 🤲 karnım 1-2 hafta öncesinden inmişti aşağıya. 36.haftada benim hissetmediğim sancılar çıktı nst de. 80 e 100 e vuran ama düzensizdi ve ben hissetmiyordum. Doğumdan bir gün oncesi cati kemigim felâket ağrımıştı. O gün dışarıdaydık kipirdayamayacak kadar ağrı olmuştu. O an açılma olmuş olabilir ertesi günde suyum geldi işte
Celins_ Sunay10_ teşekkür ederimm amin inşaAllah 🤲 Hayir son haftalarda merdiven inip çıkmamı söylemişti doktorum. Yürüyüşte her gün yarim saat demisti ama ben onu yapamadım genellikle evdeydim yürümedim diyelim.
Celins_ Rabia__ el musavvir : varlıklara şekil veren, yaratan. Ya kaviyy: herşeye gücü yeten. Ya mübdi: yoktan var eden benzersiz yaratan. Ya vekil : Kendisine tevekkül edenlere yardım eden demektir.
Fatma8988 Öncelikle hayırlı olsun maşallah ne güzel bir dogum 🙈 bende her gün yasin okuyorum suan. İlerleyen aylarda meryem suresinide ekliyeceğim inşallah. Benim tek sorum şu 28 haftaya kadar nasıl kilo almadınız😬 ben daha 13. Haftada bikac kilo aldım🙈🤦🏼♀️
Celins_ Fatma8988 normalde su içsem kilo alırım o derece 😂 ekmegi çok yemedim abur cubur yemedim desem yalan olur yedim🙈 bol meyve yedim kendime hiç kilo almamışım bende şaşırdım nasıl oldu 😂
Seferdeniz1 Celins_ afedersiniz ama ilişki benim 30.hafta karnım büyük sırtüstü yasak diye önerilmiyor sanmştk
Celins_ Seferdeniz1 benim doktorum özellikle söyledi 36dan sonra sık sık olabilir acilmaya yardımcı diye.
Oglusum_03 Celins_ yaa okurken cok etkilendimm Allah uzun ömürler versin oğlusuna Bizde 26+6 haftaligiz benim de oğlum olucak insallah senin gibi dogumum kolay olur
28Nisan19 Celins_ bu zamana kadar okudugum en bi guzel dogum hikayesi. Masallah subhanalllah.. 💕💕Rabbim kavusturmus ne mutlu sana.. Hayirli evlat olsun. Hakiki kul olsun olsun.. Bizlere de dua edesin kardesim.. 💕💕💕