Nurcan126 Valla bunun yöntemi olsaydı inan 13kız etmezdı ananem yöntemini o bulurdu (Allah rahmet etsin)
Nurcan126 Başlığa göre kötü yorum var ama birde şöle düşünmek lazım kadının vardır kızları bide erkek ister ,, bn erkek olacak diğer de nasip olusa önce sağlık sora kız isterdm her ikisin de sevgisi alayım die
Busimss Bu post hala yaşıyor mu ya 😂 hala çabalayan arkadaşlarımız var kıyamam vaktinize yazık arkadaşlar uğraşmayın anlatmaya
Prensesinannesi_ Meryemd çin takvimini dene derim kuzenim ilkini kız istedi çin takvimine göre ayarladılar oldu ikincisi erkek istediler o tarihe göre yaptıkar erkek oldu
Hatice_ceylan Esraaydn21 bızde uc kız kardesız . 2 erkek oglu vefat etmıs babamın . Hep der hayırlısı neyse onu versın yarabbım . Sımdıde oglan torunu olcak . Hayatı sankı ona vermısler gıbı sevınıyor dogsaydı . Ama bensız kız kardeslerımsız yapamaz . Oglum olsa belkı sızın gıbı bakmazdı bana der . Annemden cok da baana babam baktı hakkını odeyemem annemde baktı ama . Hastalanınca sabahlara kadar basımızda beller . Helede cocugum oldugunu ogrendıgımden berı onlara yaptıgım butun kotuluk ıcın af dılıyorum ♥️
Esraaydn21 Hatice_ceylan ne guzel ne kdar sanslısın öle bi baban var. ıste kız cocugu gercekten nımet ya bız evlendık ama hergub annemdeyız. esım anneısne ayda yılda bı gıdıyo mesela kızlar daha vefalı🥰
SafaMerve Meryemd tam yumurtlama gününde cinsel ilişkiye girmelisin canım çünkü erkek spermler kız spermlerne göre daha hızlı ve güçlüdür ama çmrü daha kısadır. Daha önce bilimsel makalede okumştm ilk kız istiyordum bende o yüzden yumrtlama gününden önce ilişkiye girdik hep ve kız oldu... kızı olup erkek isteyen yada ill erkek isteyen ne ladr tanıdığım varsa hepsne de dediö sadece yumrtlama günnde 2 defa ilişkiye girin dedm hepside erkek oldu :) bilimsel bir yaklaşım hadislede sabittir .... :)