Aysegulk Herkese selam bugün 25. Haftaya girmiş bulunuyorum şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmadı ama tam 10 kilo almışım doktorum dikkat et beslenmene çok yeme dedi bundan sonra az kilo almak için ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim bilenler destek lütfen
Semafe Aysegulk ☺️Dert etme kilo alınır verilir bebe sağlıklı olsun 🤱🏻 Ben 28+4 teyim yürüyüş yapıyorum ve günde 4-4.5 lt su tüketiyorum. Toplamda 4 kg aldım😊
Seren1 Aysegulk bende 10 kilo almış biri olarak başka yorumlar bekliyorum 😁 o yüzden cevap yazmadım senin soruna 🙈
Ayse-karadag Aysegulk benimde 26.haftam bitti bende on kilo aldım doktor banada az ye dedi ama az yiyorum gerçekten napıcam bilmiyorum 🤔
Seren1 Semafe ya ben 28+6 yım o kadar su içemiyorum nasıl yapıyorsun 😕 ben 10 kilo almışım tam ve kış ayından ötürü fazla su içmekte zorlanıyorum
Semafe Seren1 bazen bende zorlanıyorum ama su gerçekten önemli🙏🏼 Kendime 1.5 litrelik su şişesi edindim gördükçe içiyorum başka türlü olmuyor unutuyorum 😁
Seren1 Semafe yaa ne güzel , ben çalışıyorum canım istemediğimden şişemi dahi unutuyorum ama 2 yi buluyor tabi yine de bakalım daha fazlasına uğraşıcm 😢