Sema1994 Ayyy Allah islah etsin yaaa o anda neler cekiyoruz zaten bide sozlere bakkk!!!!anlayisli olmak bu kadarmi zor zaten canimizla ugrasiyoruz birde ebeler cslisanlar kotu davraninca insan daha cok uzuluyor strese giriyor benimde benim iki dogumumda devlette oldu su an yine devlete gidiyorum 1. Cide kadin dogum evinde yaptim ayni dediginiz gibi bildiginiz kopek gibi davrandilar ve hastane cok pisti cok kotuydu berbatti hic unutmuyorum 😥ikincide de devletti ama arastirmada yaptim inanin ozele degismem cok iyilerdi cok ilgilendiler saolsunlar psikolojikmen cok rahat oldu dogumum bin şükür 🙏🏻Bunada kontrollere hep oraya gittim dogumuda Allah nasip ederse ins orda yapicam yine ve yine cok memnunum gerek doktorlar gerekse ebelerin ilgilenmesi harika gercekten Allah bin kere razi olsun hepsinden🤲Yaaa gozlerinin icine bakiyoruz 2 guzel soz 2 destekleyici konuşmak bu kadar zor olmamali kendini bilen vicdani olana tabi....Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin inşallah heleki bu durumlarda🤲🤲🤲