Pinarars Bebişler nasıl çok az kaldı kavuşmamıza. Ben de 37+ 3 üm. Allahın izniyle kavuşalım minnoşlarımıza.
Nefesveannesi Benim şu aralar doğurmam lazım ama doğmuyor ne nişan ne sancı hiç bi belirti yok maalesef ☹️
mavipapatya 37 haftalık oldum ve normal doğum mu sezeryan mı bilmiyorum p.tesi belli olacak 🤗 bebeğin kilosunu 1 buçuk aydır bilmiyorum sürpriz olacak 😂
Beriii 39 oldum bugün Perşembe günü çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık var dedi doktor, ama gelen giden sancı yok, kafası da büyükmüş gün geçtikçe daha zor olacak benim için bekliyoruz bakalım
gzde34 Beriii çok ağrınız oldu mu beni de Pazartesi muayene edicek biraz Korkuyorum kaç dk sürüyor kanama falan oluyor mu bide
Didemsd_ gzde34 bende dün çatı muayenesi oldum ama beklediğim kadar kötü değildi aşırı korkuyordum çünkü🙂kendinizi rahat bırakmaya çalışın kasmayınca daha rahat geçiyor
zhl12344 gzde34 bende Perşembe günü çatı muayenesi oldum inanın hiçbir zorluğu yok hissetmedim bile korkmanıza gerek yok bu muymuş dedim😂
Beriii gzde34 kendinizi kasmayın hiç korkulacak birşey değil, Ağrı olmadı bende sonrasında benim bi gün kahverengi akıntım oldu geçti, şuan hiç bişey yok