Aslic8738 Kizim 6 ayini doldurdu 7.aya girdi.Doktora gttgmde mamaya devam etmem gerktigini ek gidaya baslamanin daha erken oldgunu soyledi.Ama cevremden gordgum ve bildigim kadariyla bu aylarda ek gidaya baslaniyor.Bu durumda ne ypmaliyim?
alpinannesi_ Aslic8738 tecrübem yok ama etraftan gördüğüm kadarıyla ev yapımı yoğurt verebilirsiniz haşlanmış sebze püresi de verebilirsiniz ama 6.aydaki sebzeleri bi araştırın yanlış yönlendirmek istemem çok güzel tarifler var internette bi bakın derim
Vnsgb Aslic8738 yani belkide doktor bebeğinizin tahlil sonuçlarına göre devam etmenizi öneriyordur ama 3 gün kuralı ile günde bir kaşık yoğurt patates havuç gibi besinleri tattırabilirsiniz yada kaşık mamalar var onlar kullanabilirsiniz çorba verebilirsiniz bebek tarhanası mesela uzun süre ek gıda almayan bi çocuk için tutma pütürlü gıdaları yiyememe gibi bi sorun olabilir başka doktorada görünebilirsiniz naçizane tavsiyem 😇
Filiz_Gulsah7 Aslic8738 bence yavas yavas yogrutta corbanin suyundan az az vermeye baslayabilirsin ...kendim daha dogum yapmadim ama ablamla ikizim 6 ayligia girmeden basladilar ilerde cok secmesinler diye muz ezip veriyorlar elma purse felan Ama bu benim fikrim canm 😊