asyaa15 Yusuf Göktuğ 💙 Yusuf Güzel ahlaklı güzel yüzlü peygamber efendmznadı Göktuğ Gökrenkli Tuğ Sahibi savaşmayı seven
sevgiarslann54 asyaa15 çok güzel biz en başından anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı korhan koyacakmış ateş prensi demekmiş nasıl vazgeçiricem bilmiyorum 🤦🏻♀️😂
Mevr asyaa15 35+1 olduk daha hala ismi yok yavrucuğumun 😄 biz bir isme karar verip iki gün sonra vazgeçiyoruz ne yapıcaz hiç bilmiyorum 🙈😄
tiniminianne sevgiarslann54 Hahaha aynen bizim anlaşmamızda öyleydi. Eşim Poyraz istiyordu ama vazgecti Onur koyacakmıs 😁 neyse ki güzel bi isim ses edemiyorum Poyrazı giç beğenememiştim
NurseB Erkek olursa alp koymak istiyoruz biz de veya Ömer alp :), annem göktuğ demişti çok beğendim ama soyadımız Tunç biraz iki tu kısmı hoşuma gitmedi:) kız bulamadık amaaa hiçbir isim içime sinmiyor :(
asyaa15 NurseB NurseB bizde çok kararszlık içinde ben yusuf u bastan beri diyodum hosuma gidiyodu göktuğ da eşim istedi uydugunu düşğndük öle kararlastık 😁 inşallah en kısa zamanda ssizde kararlasıtırrsınız