Damla3234 Kızlar acil cvp vermenizi istiyorum 6. Haftadayım çok ama çok kelime değil çokkkkk miğdem bulanıyor 3 gündür içim dışıma çıkıyor napmalıyım ne geçirir
Cigdemveminik Damla3234 malesef bişey geçirmiyo 10. Haftadym hala bulanıyor suyun içine zencefil atıp için biraz hafifletiyor doktorunuz ilaçta verebilir
Adsmyr Damla3234 benmde aynıydı 6. Haftadan başladı hiç birşey yiyemiyordum kraker falan hiç biri de işe yaramıyordu prilam diye bi ilaç verdi doktor onunla biraz düzeldi 16. Haftadayım hala içiyorum bnde mecburen
Belinay_AliEge Canım bende aynı durumdayım sabahtan beri 5. Kusuşum oldu az sabır geçicek benimde denemedigm hiç birşey kalmadı. Ilaç kullanmakta istemiyorum açıkçası. Olabildiğine normallestirmeye çalışıyorum. 🤧🤲🏻
Arzu18 Damla3234 14 haftadayım ara ara hala oluyor yapılacak pek bir şey yok çok halsiz düşersen serum taktır çok şey denedim bende ama mide bulantısı İengelleyemedim tek şey sabır
Feride2345 Aynı bende öyleydim cnm doktorum prilam 10 mg bı bulantı ilacı verdi inan onu içtiğim zaman ne bulantım nede başka bişe yok çok şükür onun sayesinde ayakta kaldım senin gibi. Çok şey denedim olmadı daha kötü etti beni şimdi çok iyiyim çok şükür 🌹