Szeys Valsss İlişkiye girdiyseniz eğer hava dolar gibi oluyo rahime o geri çıkıyo bi nevi gaz çıkarıyo gibi bişey sanırım tarif ettiğin. Bende de bi kere olmuştu araştırmıştım ondan kaynaklıymış hiç hoş bişey olmasa da🙄
Mervekr Valsss rahim genisliğinden oluyor bunun için ameliyat olan kadınlar var içerden rahimi daraltiyorlar hatta eşler ilişki esnasında zevk alamadıkları için de yapılıyor dr gökçen erdoğan var instagramda istersen bir bak orda daha iyi anlatıyor
1dem Valsss bende de oluyor. İlk doğum normaldi o zamandan beri oluyor. Şimdi de 25 haftalığım devam ediyor ara ara alıştım ben. Ama sizinkini bilemedim doğum yaptınız mı daha önce
Valsss 1dem hayir yapmadim bekarken adet zamanlarimda olurdu rahim genisledigi icin simdi 5+6 olduk cozemedim
Valsss Mervekr arada iliski sirasinda oluyo yada regl zamani normal yani rahim genisliyo ama simdi olunca sasirdim bakarim
Valsss Szeys dun cok usuyodum ilik sabaha kadar da usudum ev sicsk olmasina ragmen bu yuzden midir scabs
Szeys Valsss Olabilir soğuk alınca da gaz sıkışıyo. Benim bi kez oldu iki büklüm kitlenip kalmıştım. Sıcak havlu falan koydum bir iki saat yatmıştım kötü bi sancı🤦🏻♀️