Arkadaslar merhabaa
Sukur bugun dogumun 3.gunu ancak toparlanip yazabildim. Bu benim 2.dogumum . Haydi gelinde dinleyin hikayemi 😊
Gunleri aylari saymakla gecti omrum 😂 ha geldi ha gelecek derken 40 i buldum . Ama bende tik yok . Her gun post aciyordum kizlar sancim vs yok gelmiyor diye. Bu surecte tabi artik agirlasmanin dibindeydim . 9 aylik karnimla birde kizimi ayagimda salla besige koy onunla ilgilan cok zordu . Dogurup nefes almak istiyordum . Neyse oyle boyle derken gelelim hikayemizee 02.01.2020 Persembe gunune randevum vardi . zaten. Ama sancim yoktu. Sabah baktim beyaz bir pihti gibi birsey geldi ama seffaf. Sonra banyoya girdim 2 defa suyum geldi galiba derken zaten randevum oldugu icin telas yapmadim. Kaynanamla yan yana oturuyoruz . Gittim yanina suyum geldi galiba dedimm. Hemen Meryem ana otunu bana niyet edip suya koydu . Hazirlandik 2 yasindaki kizimi da teyzesine biraktik. Optum kokladim ciktim. Yolda esimide aradim izin alip hastaneye geldi. Zaten 33 haftalikken 3 cm acilmam vardi bilenler bilir. Hastaneye gittigmde dr bakti 4 cm yatis verdi. Acile indim orda birdaha baktilar 5 cm . Anaa ben şok 😂 Tabi bu arada Meryem ana otunun suyunu iciyorum surekli . Gercekten inaniyordum bu ota ama yasayinca tam inandim . Cicekleri acildikca benim acilmam oluyordu. Yukari ciktim ebe tekrar bakti ki 6 cm olmus acilma . Artik dogumhane bolumune aliyorum cikamazsin dedi. Bende kapinin onundeki esimle kaynanama haber verdim. 6 cm aciklik var doguma alacaklar . E benim gibi onlarda şokkk. Son kez o sudan ictim iceri girdim . Ama keske suyu yanima alsaydim tek hatam bu oldu. Icerde icmeye devam ederdim. Neyse iceri aldilar beni yataga yatirdilar . Onluk giydirmediler sadece alt tarafi full cikarttilar. Devlet oldugu icin pek bir ozen beklemiyordum zaten biliyordum olacaklari. Nst ye baglandim . Yine acikliga baktilar felan derkenn anaa geliyor gonlumun efendisi. 🤦♀️😭Hemsire iceri bir girdi ki elinde suni sanci. Serumu takti bana ama nereye damar yolu taksa orasi patliyor kollarim delik desik oldu damarlarim ince oldugu icin zor bulunuyor. Sancilarim yavas yavas gelmeye siddeti de artmaya basladi . Sonra bir ilac enjekte etti. Acikliga bakti bu konuya girmek istemiyorum sizleri korkutmamak icin bilen bilir berbat birsey. Hatta sonunda artik yalvardim yapma diye en zoru da bu olsa gerek.. Devlet oldugu icin pek nazinla ugrasmiyorlar. Ama Allah var ebem cok iyidi sabirliydi Allah razi olsun. 3 te girdim odaya saat 17.50 de felan artik bebegin basi cok iyi basiyor ikinip doguracaksin haydi Seyma yeter bu kadar coktan dogurup cikman lazimdi yeter yoruldum dedi ebem 😑😑 Allahim sen yardim et diye diye Ya Allah diye diye tam bebek cikisa dayandi ben ciglik attim ebem bagirma ikin gucunu buna verme dedi. Hadi catala cik bebek geliyor dedi. Yataktan catala ciktim ama o heyecan ve korkuyla catala bile ters ciktim acele ile elim ayagima dolasti 😊 Ikin ikin ikinnn derken artik sonunda gucum kalmadi 2 defa kesi atti ben o anda ikinmayi kestim . Megerse bebegin omzu takilmis . Seyma ikinnn takildi dedi. Sonkez ikindim o arada 3 cu kesiyi atti bebegi iki kisi zor cikardilar benim yuzumden 😔😭😭 Artik gucum yoktu hata bendeydi kizdilar bana 😔 Hemen omzunu kontrol ettiler sukur birseyi yoktu . Dikmeye basladilar beni hissetmiyorsun zaten uyusturyorlar. Hepsine hakkinizi helal edin dedim. Hasta bakici beni giydirip ailemin yanina goturdu. Nasil gecti dediler anlattim olanlari. Allahtan bebege birsey olmadi. Ama ilk doguma gore bu daha zordu. 😥 Herseye ragmen Rabbim yardim ediyor yani doguruyorsunn gecip gidiyor bitiyor . Uzerinden 3 gun gecti bile. Bebgimi getirdiler emzirdim uyudu o gece hastanede kaldim . Ertesi gun evime geldim kizim kardesini cok sevdi. Simdi goguslerim yara oldu ama sabredip yinede emziriyorum. Kremlerimi suruyorum insallah gececek. Dikislerim de gayet iyi . Sukurler olsun herseye . Simdi annem yanimda Allah razi olsun kaynanamda kizima bakiyor oyle oyle gecip gidecek gunler Rabbimin yardimi ile. Bu arada buyuk kizim babasina ve halalarina benziyor. Bu bebegimde bana benziyor. Kocam simdiden kiskanmaya basladi keske buda bana bezeseydi diyor 😂😂 Bilmiyorum ama bu minik bezelyemm cok tatlii geliyor bana galiba kucuk ve savunmasiz diye. Emzirdim simdi yatiyor . Buyuk kizim da yan tarafta . Fazla da uzatmim oyle iste sukurler olsun herseye 😊😊 Korkmayin sakin Rabbime inanin dayanin guvenin hersey cok guzel olacak.. oluyor da zaten . Bebisim agliyorrr herkese guzel gunler diliyorummm.. Bebegimin adi da Zehra kizlar .. Hayirli gunleriniz olsun.. 😊🥰🤱🙋♀️