Nil35-5 Selam kızlar. Var mı son aylarda bu durumu yaşayan.erken doğumu tetikler dedi doktorum. Hemen antibiyotiğe başladık :(
Deletedmom00260 Nil35-5 31. Haftada idrar yolu enfeksiyonu oldum hem bir miktar suyum geldi hem 2 cm açılmam oldu kesinlikle tetikliyor erken doğumu. Dikkat edin
Nil35-5 isimsizbebek sıradan kontrole gittm. Kan ve idrar istedi doktorum. İyikide istemiş rutin kontrol.
Nil35-5 Deletedmom00260 geçmiş olsn. Evet hemen antibiyotiğe başladm. Bi hafta içicem bakalm. 🤲🏻Çok ağrım var belden aşağısı hep uyuşuk. Kramp. Uyutmuyo artk
Nil35-5 Busra5341 ben anlamadm. Yanma yoktu. Akıntım abartı değildi. Doktor rutin kontrol için istedi iyi ki
Busra5341 Nil35-5 benmde akintim artti acaba enfeksiynmu diye dusunyrm ama bu haftalarda akinti artisida oluyormus bilemedim . Dun saglik ocaginda idrar kan butun tahlillerim yapildi son bi rutin varsa cikar bali
Tuba_ Nil35-5 26 haftalıkken oldum ben idrarımdan kan geldide doktora gidince anladık antibiyotik kullandım 1 ay birde tek tozluk ilaç kullandım dün doktora gitmiştim geçmiş enfeksiyon inşallah daha olmaz seninkide geçer
Gamze0144 Nil35-5 canim bende senle ayni haftadayim.34+6.ama bende oyle bi sorun yok çok şükür.gecmis olsun umarim cabuk atlatirsin.acaba soğuk mu aldin.yada korunmasiz iliskide boyle enfeksiyon olur derler