mira_elifada Arkadaslar riskli bir gebeligim var ilk kızımda normal dogum yaptım ama bu bebeğimde sipina bifida ve hidrosefali çıktı diye kesin sezeryan olacak denildi bebegin başı anne karnında büyüdüğü için kacinci haftada alınır acaba
Oya27 mira_elifada canım normalde 38den sonra alınıyor ama bebekde herhangi bi risk varsa daha erken de alınır bide bebek gelişimini tamamladiysa daha erken alinabilir.
Elin mira_elifada valla canım benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 34+3 de sezeryan la alındı sancılarım nst de yüksek ve kalp atışları vardı bebeğimin bu sebepten en erken 34 hafta bitiminde acil ise alıyorlar çok şükür küvez yada sarılık gibi zor süreçler geçirmedim çokda sağlıklı Bi kızım oldu şuan 23 aylık rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş korkma
Handekiraz2302 Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi kaçıncı haftada bu teşhisleri koydular acaba
Denizsenaaa676 mira_elifada hyr kendi isteğimle sezeryan tercih ettim gayet sağlıklı doğdu kafası yerleştiği için 37. Haftada aldılar bir sorun olmuyor
Masal71 mira_elifada canım ben de sezeryan olucam en erken 38 de alınıyor sezeryana şuan 28+1 haftalığım
Masal71 mira_elifada yok canım bu 2. Sezeryan ım olucak ilk hamileliğim de zorunlu sezeryan olmustu 1 yaşında oğlum var