Anasinifci Puset ne işe yarıyor anakucağı ne işe yarıyor ve bunlar otomobile takılan koltukla aynı şeyler mi arkadaşlar yoksa ayrıyetten bir de otokoltuk mu alıyoruz
3birden Anasinifci Artık pusetlerin çoğu oto koltuğu olarak kullanılıp hastane çıkışında içine koyarak çıkartıyoraun bebeğini ve tracel sistemli bebek arabaları zaten çift pusetli canım ilk 6ay ve 2. Aparatı 3yaşa kadar
Anasinifci 3birden bebek arabasını biraz kendimizi toparlayana kadar almayacağız da, o zaman puset araç için yeterli diyoruz sadece puset alıyoruz peki anakucağı da aynı şey mi
Kuboos_00 Anasinifci ev için ana kucakları daha farklı oluyor genel de puset dışarı için kullanılıyor ev de pek rahat değil
Lee Anasinifci canım içi biraz derin oluyor oto koltuğunun içine bir minder diktir onu kullan eğer almayacaksan araba alırsan araba küçük al arabayı bagaj boyu
3birden Anasinifci Evde beşiğin olacaksa anakucagına gerek yok bana kalırsa zaten pusetinde olucak o yüzden gereksiz bence
3birden Anasinifci Zaten kışın çok dışarı çıkılmaz yaza doğru da. Baston tarzı daha hafif arabalar daha kullanışlı oluyor tabi tercih senin canım
Anasinifci Kuboos_00 evde neden ana kucağına ihtiyaç duyuluyor peki yatması felan içinse babynest yeterli olmaz mı? Alınması kesin gerek dediğiniz bir şey mi
Kuboos_00 Anasinifci yani olmazsa olmaz değil ben babynest almadım puset aldım ev içinde ev tipi ana kucağı aldım sallanması falan olduğu için bide kolay pratik taşınabiliyor odadan odaya