Senaselimefendigil Deva kız ismi anlamı da çok güzel oğlum olacağı için benden geçti ama hala gönlüm ınsan yana 🙄
Esen80 Glpri Artemis adını bende düşünmüştüm birde esimle gittigimiz otelin adıydı ilk anılarımız oradaydı. Ama bir tanrıça adı olduğu için vazgeçtim
Merryy Mervemm anlamı baya güzel canım cennet kapısında bekleyen melek demek kökenide Arapça diye biliyorum ben internette öyle yazıyor
Mervemm Merryy evet bende ona aldandim cenet kapısında bekleyen melek rıdvan. Ordaki tüm bilgiler yalanmis. Ben bi kac hocaya sordum hepsi koymasin dedi bend3 cok seviyordum inan
Kiminannesi Esen80 benim nasipse erkek olacak Aklımda üç isim var Hanzala (meleklerin yıkadığı sahabe) Zülfikar (peygamber efendimizin Hz.Ali ye verdiği kılıç) Sıraç ( kur'an da pek çok ayette geçen "aydınlık " anlamında) Ama kızım olsaydı adı zühre ya da Enise olacakdı 😊😊💕
Yenianneadayi2208 Sznarslan aynen unisex bir isim ☺️ Ama ben kızıma koymayı düşünüyorum Allah gün gelirde kız evlat nasp ederse
Nurrrrr Aysegul33 Kız seni mommyde görmüştüm , bebek istiyorum olmuyor diye maşallah canım hamileymişsin , tedavi falan oldun mu ? Yoksa Allahın bir mucizesi kendiliğindenmi oldu ?
Aysegul33 Nurrrrr evett ilk onu kullaniyordum canim cook sukur hamileyim 😍😍 tedaviyle oldu 3 ay hap kullandm 2 kezde catlatma ignesi ama oldu cok sukur 😍😍
Pinarb38_ Mmmerve123 sakın naz koyma kızının adını ben ilk kızımın adını Öykünaz koydum aman allahııımm Bi naz var Bi naz var anlatamam yakma kendini derim😂😂
Esen80 Aysegul33 Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım Allah isteyen herkese versin bol sağlıklı günler diliyorum size de bebeğinize de