fadimeozbas @Esen80 Yalnız direk kız isminden gittik sana da sanki kız olcakmış gibi 🥰Erkek olursa da Göktuğ çok hoş bak, bir de böyle asil bi isim havalı duruyor hani🤭
Esen80 fadimeozbas aynen bende nedense hep kız ismi bakarken buluyorum kendimi ama herkes erkek olur diyor hayırlısı bakalim
Esen80 Cinarbt hayırlı olsun size şimdiden Allah'ım bize de göstersin o günleri inşallah az kalmış size
Mmmerve123 Bir oğlum olursa asını Alparslan koymak isterdim. Çok asil bir isim yada Onur, kızım olursa da ben yeni isimlerden yana değilim pek naz , nazlı gibi isimler hoşuma gidiyor
Pinarb38_ Mmmerve123 sakın naz koyma kızının adını ben ilk kızımın adını Öykünaz koydum aman allahııımm Bi naz var Bi naz var anlatamam yakma kendini derim😂😂
Mmmerve123 Bence çocuğuna kimi düşünerek adını koyarsan azda olsa o kişinin karakterini alıyor ona göre düşün
Merryy Esen80 kız olsaydı elisa hüma diyorduk ama cinsiyetimiz erkek o yüzden araf miraç diye konuştuk eşimle tabi değişmezse ☺️
Mervemm Merryy ben elisa koyacakdim canim baya arastirdim hocalar bana koyma dedi bu bir müslüman ismi degil dedi.
Ozlmslm Esen80 Cennet’in adı. Yeşil zebercetten CENNETÜL MEVA. Sahil kişiler ve peygamberlerin kıyamet kopana kadar bekledikleri cennetin adı araştırdığıma göre öyle 🤗
Meliha_nur Esen80 ervanin anlamı sıskalara şu veren güzel demek ama kayinvalidem yani bal annemin adı nilgün kimse 2 isim soylemez dediler bende dedim anlam olarak ayrı olur ama beraber yazılsın minicigimin adını nilerva koyduk ❤ herkezde rahat soyluyo birde adet babam benim adı konur buralarda bende böyle yaptim