Cylna Arkadaşlar bebeğim hızla kilo alıyordu. Fakat son iki haftadır kilo alımı 3600de durdu. Doktorum duruş pozisyonundan dolayı yanlış ölçmüşte olabilirim diyo. Böyle bi durum yaşayan varmı. Şuan 38 haftalığım
bakirci Cylna ben de 38+1 deyim. Geçen haftaki kilonun aynısını söyledi doktor, 3060 gr. Hala doktor yanlış ölçtü diye kendimi avutuyorum.
bakirci Cylna bu arada doktora geçen hafta da aynıydı yanlışlık olmasın falan dedim ama hiç oralı olmadı, normal karşıladı.
EmineTavan Cylna aynen öyle oldu çok hep 10 gün önden gidiyordu 36.haftada 3600 de durdu 40da dogum yaptım 3650 boyu da 54 cm olarak. Doktorum bazı bebeklerin gelişimlerini erken tamamladığını söyledi çok şükür bi sorun da olmadı tabi bu durumda sürekli takipteydik
Cylna bakirci aynı benim doktorumda normal karşıladı ama hızla kilo alırken bir anda durması garip geldi. Dediğiniz gibi yanlış ölçmüştür diye kendimi avutuyorum
Oguzaysel Cylna bizimde 2400 'di iki hafta sonra 2600 dedi çok az geldi bana , 36+6 yiz şuan inşallah 3kg olur öpüp başıma koyucam endişe ediyorum