Sxbmd Arkadaşlar merhaba.Adetim 4 gün geçti,ama idrar testi hâla negatif,dyufaston kullandığım zaman mutlaka adet olurum,ama ne adet var,ne başka biçey,belim ağrıyor,geç döllenme ola bilir mi?
zuleyhabatman Sxbmd ben de 3 gun gecince yapmıştım belli belirsizdi biraz daha bekleyin olmadi garanti olsun diye kan testi yaptirin bence
Esraeroglu Sxbmd Betahcg baktırarak netleştir bence ,betahcg ilk bakıldığında yüksek çıkarsa bir gün ara ile tekrar baktırılması gerekiyor kimyasal gebelik olup olmadığını netleştirmek için .
Ayse_okyel Sxbmd inşallah gönlünüzdekini nasip eder rabbim Benimde günüm dündü bel kasık ağrım var her an gelecekmiş gibi bir gidiyor ağrı hiç gelmeyecek gibi . Ben adetime dört gün kala beta hcg yaptırdım negatif çıktı sonradan yükselir mi ? Yoksa mevsimsel bir gecikmemi hiç bilmiyorum . Olmadığım sürece bekleyeceğim test bile yapmadan .inşallah vardır .
Sxbmd Adetimin 19 günü 13 mm yumurta vardı,bilmiyorum büyüyüp geç mi çatlamış oyüzden mi adetim gecikti 🤔
Ayse_okyel Sxbmd benim adetim ikinci günü geçti kuzum kan testini erkenden yaptırmıştım negatif . Dua edelim bol bol umut allahtan olursa süpriz olacak olmazsa da canımız sağ olsun ☺
Sxbmd Bugün böbrek ağrısından dolayı ultrasona gittim,dr yumurtalıklara da baktı,hiçbişey yok dedi hamilelik,yumurtalıkta 1,2 çok küçük yumurtalar var,bu yüzden mi adet olmuyorum?