Kızlar merhaba biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Uyanık olan herkese günaydın bu arada. İki gün önce gece hafif kuru öksürüğüm vardı. Dün kalktım her yerim ağrıyordu çok kötü hissediyordum. Saat 13.00e kadar uyumuşum. Sonra da doktor randevuma gittim. Şükür bebek iyiydi ama ben çok kötüydüm sesim falan gitmişti komple doktorum da farketti hemen dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliyeye gittim influenzadan korktu hem onun için burun akıntısı testi hem kan testi yaptı. Ama akşam olmuştu ve çıktı. Sonra beni aradı sağ olsun crp 19 çıkmış. İnfluenza yok şükür. Yarın sabahtan gel agumentin yazacağım şimdilik sadece parol iç dedi. Bu saate kadar doğru dürüst uyumadım 6-7 saatte bir parol içiyorum ama ateşim 37den düşmüyor. Tir tir titriyorum, hayatımda hiç böyle olmadım. Eşime yalvarıyorum üstümü ört bana sarıl donuyorum diye. Duş sirke herşeyi denedik. Bir ara biraz rahatladım 2 saat falan uyumuşum. Bir kalktım ter içindeyim. Ve iç çamaşırımda ıslak. Crp kesede deliğe neden oluyor falan diyorlardı burada. Çok korkuyorum şimdi. Su mudur ben nasıl anlayacağım? Çok terlemiştim inşallah terdir🙏🏻