Yasemin35 Kızlar 27 haftalık oldum bugün birkaç haftadır şiddetli sırt agrım var belde değil sadece sırt 🙁 bel fıtığım var ama bu kadar yoğun ağrı beklemiyordum. Benim gibi olan var mı ve çözüm yolu bulan?
Nur Yasemin35 ben yatarken çok sıkıntı çekiyorum ya kalkamıyorum nefesim kesiliyor sadece ılık su işe yarıyor onda da sürekli su altında duramam ki napcam bilmiyorum. Masaj falan hal getire🤦🏻♀️
teachersrn Yasemin35 biraz egzersiz iyi geliyor omuz çevirme ve gerinme hareketi var sık sık yapıyorum bel ve sırt ağrısı için gayet iyi 👍🏻
Ulya bende oyleyim cnm , ben yerde hali nin uzerinde uzaniyorum sirt usdu, yarimsaat oyle uzaniyorum, geciyo hemen
Yasemin35 Ben de yapıyorum hamilelik plates de yapıyorum ara ara geçmek bilmiyor bakalım rapor aldım bu hafta evdeyim dinlenmek ve egzersiz düzenli olursa iyi gelir belki
Adabahar Bu sırt ve bel ağrıları her kadının korkulu rüyası tabi benim de 🙁 bir gün belim bir gün sırtım neden neden diye düşünmekten kafayı yicem kuyruk sokumum bile ağrıyor iki iş yapamaz olk rabbim yavrularjmıza sağlık versin bunlar geçici diyip dua edelim🙏