Ben varım kendi doktorum sorun yok dedi detaylı ultrason da dr burun kemiği kısa bu büyük bir risk sıvı aldırman lazım dedi bunu sadece burun kemiğiyle mi dediniz diye sordum eve bu bir risk faktörü dedi bu arada 18 haftada 3.9 milim burun kemiği haftasına göre normalmiş sonradan öğrendim araştırdım başka dr sordum herkes bunlar tahmin diyo kesin bir sonuç değil diye ki benim bebeğimde dr burun kemiği dışında bir sorunu yoktu olsa başka vücut anomalileri de olması lazımmış ben de şöyle bir karar aldım eşimle birlikte biz evlat estedik rabbim nasip etti eğer bir sorun varsa da kabul yoksada dedik ve kafaya takmamaya karar verdik diğer testleri yaptırmayacağım bunlar sadece stres sebebi bence bizzat kendi çevremde engelli denilip sapa sağlam doğan bir sürü bebek var biride yigenim 100de 100 zihinsel engelli denildi ve yigenim üstün denilecek bir zakaya sahip yani takma kafana eğer aldırmak istersen sıvı aldırıp yada kan testi yaptırabilirsin ama öyle bir düşüncen yoksa kendini strese sokma k.b uzun oldu 😊🙏